Mafia 2 bez steama

No bez jaj jeśli pisze tutaj to ma gdzieś połączenie z internetem, więc i będzie umiał sobie znaleźć cracka, 15 sekund i już.

Tylko będziesz musiał jeszcze znaleźć instrukcję jak wypakować pliki programem Phoenix 1.2, chyba, że Cukier Tobie napiszę jak, bo ja to jak zwykle za długą instrukcję napiszę. ;-)
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
hmm są juz wersje bez phoenixa...moge napisać ale kolega nawet nie zapytal wiec daje sobie spokoj.
"...-Right Steve?
-Sure Derek."
:D
A mam takie pytanie.
Kupiłem sobie oryginalną mafie II,ale nie wiedziałem,zę jest ze steam.
I teraz kombinuje jakby ja zainstalowac u mnie na kompie.
Posiadam blueconnect więc pierwsza instalacja jest u mnie niemożliwa
Zgadałem się z kumplem ,że zainstalujemy u niego stworze sobie tam konto steam i na to konto zapiszemy tą gre.
I teraz nasówa sie pytanie.Czy jak tak zrobie to po przyjsciu do domu bede mógł bez pobierania u siebie tego dużego pliku zainstalować normalnie mafie ?
Stwórz konto u kolegi, aktywuj na nim klucz do Mafii II, po tym będzie pobierać grę, jak już ściągniesz aktualizację to robisz kopię zapasową gry poprzez opcję w Steam, następnie wybierasz, że ma ją rozłożyć na 2 płyty DVD i potem nagrywasz sobie to na 2 płytki, a w domu już tylko instalujesz te paczki z płyt i vuala, włączasz u siebie konto i masz pełną grę z aktualizacjami, dzięki czemu nie musisz ściągać na blueconnecie niczego więcej.
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
A czy ta opcji,żeby
steam rozłożył to na dwie płytki jest odrazu pio sciagniesciu tego pliku?
Macie jakiś screan z tym,Nie chciałbym tego przegapic.
Robiąc kopie zapasową masz do wyboru rozmiar pojedynczego obrazu i wybierasz rozmiar 4,7 GB.

Tak jak na screenie:
Obrazek

Odrazu napisze jak to się dokładnie robi (aby uniknąć niepotrzebnych pytań)

Odpalasz Steam >> Biblioteka >> PPM na Mafie 2 >> Kopia zapasowa plików gry >> Otwiera się okienko tworzenia kopii, zaznaczasz Mafię 2 i klikasz DALEJ>> Potem miejsce docelowe kopii i naciskasz DALEJ>> Wybierasz tak jak na screenie rozmiar 4,7 GB i znów klikasz DALEJ i po naciśnięci zaczyna tworzyć kopie zapasową
Dzięki wielkie za pomoc.:)

Nie ma za co, w końcu od czegoś to forum jest ;-)

Myślę że można zamknąć i do archiwum //dosia92