Mafia 2 bardziej realne uszkodzania aut

Na wstępnie witam wszystkich fanów gry MAFIA..

Chciałbym zaznaczyć że ta modyfikacja nie ma nic wspólnego z podobna modyfikacja kilka tematów niżej.
Jak wiadomo większość osób pamięta wstawka z realistycznych zniszczeniach aut prawie nic nowego nie wnosiła i większość użytkowników nie zauważyła zmian.
A co powiecie na takie zniszczenia?

Niestety na razie można "przerobić" 2-3 samochody. Sposób w jaki można uzyskać takie zniszczenia jest jeszcze rozpracowywany i polega na podmianie plików.

Oto przykład:
-otwieramy folder mafia2->pc->sds->cars
***UWAGA!!! ZAWSZE RÓB KOPIE ZAPASOWĄ PLIKÓW. NIE ODPOWIADAM ZA SPOWODOWANIE BŁĘDÓW W GRZE"**

-znajdujemy plik o nazwie: lassiter_69.sds i usuwamy
-znajdujemy plik o nazwie:lassiter_69_destr.sds i zmieniamy jego nazwę na: lassiter_69.sds

I odpalamy MAFIE 2. Wybieramy FR i z garażu LASSITERA 69 i jazda :-)

Spróbuje aby każdy samochód dał się tak niszczyć.. ale potrzebuje czasu :)
Hmm, ja się bawiłem z tymi dwoma autami jeszcze w demie bo też zauważyłem te dwa pliki cośtam_dstr.sds tylko, że problem jest (był?) taki, że nie dało się ich później przerabiać. Tzn. normalnego Lassitera można był przemalować itp., a po podmianie pliku przy warsztacie pojawiał się komunikat "twój obecny samochód nie może skorzystać z tej usługi".
Ja na razie dam sobie spokój z tymi kombinacjami. Też widziałem te pliki, ale ich nie ruszałem. Poczekam na jakieś profesjonalne modyfikacje. ;-)
Obrazek
L.A. - the city of crimes