Mafia 2 auta w grze i z tamtych lat oraz informacje

No to chyba że patrzeć pod kątem połówek... Bo oficjalnie wiemy, że będą te dwa ze strony głównej :P
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
ostatnio pojawiły się screnny z nowymi autami :mrgreen: może by je ktoś wrzucił ;p
Hmmmm może by tak połączyć w jeden temat wątki "Mafia 2 auta i nowe informacje na temat gry" i "Samochody z tamtych lat" Będzie dyskusja w jednym temacie, a nie dwie osobne o podobnych tematach.

:arrow: To tylko propozycja ;-)
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg
Tomasz napisał(a):
Hmmmm może by tak połączyć w jeden temat wątki
"Mafia 2 auta"
"nowe informacje na temat gry"
"Samochody z tamtych lat"

No nie powiedziałbym
muore il bandito, la mafia vive
Te auta są piękne. Najbardziej kocham auta z tamtych czasów właśnie dlatego nie mogę się doczekać żeby nimi pojeździć. Mam nadzieję że model jadzy będzie równie dobry co w pierwszej Mafii.
UP THE IRONS!
Obrazek
krzrog17 napisał(a):
Paziu napisał(a):
Nice to meet you ;-)

Średnio mi się podobają te textury, no ale zobaczymy jak to będzie wyglądało za kilka miesięcy podczas gry :-)

Textury są średnie bo gra jest na razie wersją alfa.
W finalnej wersji gry napewno będą lepszej jakości
:-D

Mam taką nadzieję :-)
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Mam nadzieje że "gratami" w mafii II będą jakieś super samochody z mafii I np... mooze .. schubert six ?

Niech dadzą Cadillaca Eldorado 59 ze skrzydełkami (mooze Lassiter Colorado xD)
ObrazekObrazek

AA no i Tucker mam nadzieje będzie taką perełką :P takim niezapomnianym Silverem Fletcherem
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Witam wrzystkich w nowym roku.
Długo mnie nie było na forum bo szukałem nowych informacji o Mafii 2 i chyba mi się udało.
Znalazłem ciekawą stronę:http://mafia2.scorpions.cz
Jest dużo zdjęć i informacji na temat Mafii 2.
W dziale garaż jest lista aut ze zdjęciami jakimi będziemy się poruszać po Empire Bay.
Czy mnie oczy mylą widzę Jeepa Willysa.
Być możę będziemy mieli okazję pojeździć nim.
Przecież wojna już się skączyła a Jeepy Willysy jeździły w tych latach.
No dobra ale się rozgadałem
Podziwiajcie,oceniajcie i czekajcie na premierę gry MAFIA II :mrgreen:
Przeglądając oficjalne forum Mafii II natknąłem się na ciekawy filmik przygotowany przez użytkownika packardcaribien. Pokazuje on samochody, które zobaczymy w grze oraz ich autentyczne odpowiedniki. Oczywiście nie są to wszystkie auta jakie ujrzymy w grze, a jedynie te, które udało się dotychczas zauważyć na różnego rodzaju screenach czy filmikach. Zachęcam do obejrzenia ;-)

@Joguś_deFiat: Ten Cadillac to auto moich marzeń! Jakby było fajnie gdyby go dali. A jak nie dadzą to może modderzy się nim zajmą.;) Oby.
UP THE IRONS!
Obrazek
piękne wozy to odróżnia mafie od GTA. oby było ich dużo, najbardziej interesują mnie policje straże itp. :-)
Widze z quicknego przerzucenia newsów MafiaTownu ze panowie Czesi nie byli laskawi wypuscic pary z pyszczków na temat jakichs nowych modeli (albo ich zescreenowac) przez caly ten okres kiedy bylem znudzony czekaniem na Mafie II :-/
No coz, przynajmniej mi sie potwierdza ze to co mialem za Buicka '53faktycznie pochodzi od Buicka '53 a to co mialem za Chevroleta '56 pokazalo sie na 2 innych screenach

krzrog17 napisał(a):
Witam wrzystkich w nowym roku.
Długo mnie nie było na forum bo szukałem nowych informacji o Mafii 2 i chyba mi się udało.
Znalazłem ciekawą stronę:http://mafia2.scorpions.cz
Jest dużo zdjęć i informacji na temat Mafii 2.
W dziale garaż jest lista aut ze zdjęciami jakimi będziemy się poruszać po Empire Bay.
Czy mnie oczy mylą widzę Jeepa Willysa.
Być możę będziemy mieli okazję pojeździć nim.
Przecież wojna już się skączyła a Jeepy Willysy jeździły w tych latach.
No dobra ale się rozgadałem
Podziwiajcie,oceniajcie i czekajcie na premierę gry MAFIA II :mrgreen:

Jak sie ma sprawa nazw aut podanych na tej stronie w dziale Garaz ? Jezeli to sa potwierdzone nazwy oficjalne to pomyslowosc Czechów w podrabianiu nazw zeby jednoznacznie wskazywaly na nazwy prawdziwe jest genialna :mrgreen:
Obrazek
Samochody w mafi2 mnie bardzo fascynuja ze wzgledu na ich ciekawe historie i osiagi.
Niestety nieudalo mi sie zliczyc ile aut jest w sumie i pewnie sie to nieuda.
Wiem tylko ze jest ich ponad 55.
Czy pojawiły się już jakieś screeny pojazdów straży miejskiej i pogotowia ratunkowego?
Jak sie ma sprawa nazw aut podanych na tej stronie w dziale Garaz ? Jezeli to sa potwierdzone nazwy oficjalne to pomyslowosc Czechów w podrabianiu nazw zeby jednoznacznie wskazywaly na nazwy prawdziwe jest genialna

Jak dla mnie nazwy jak nazwy. Jedyne, co można po nich wywnioskować to to iż:
-Lassitery i Schuberty zachowały swoją nazwę.
-Bolty/Fordy to teraz Smithy.
-Przez wielu lubiany Tucker Torpedo to teraz Walker Torpedo.
-Tylko 2 Lassitery niestety.
-Będziemy mieli dwie taksówki (Schubert Sedan Taxi i Windsor Quick Silver Cab)
-Za to policja jest tylko jedna (Smith Kingsley Police)
-Będziemy mogli sobie pojeździć popularnym w czasach II Wojny Światowej Jeepem Willysem, który jako jedyny pojazd ma taką nazwę jak w rzeczywistości.