Mafia 1 - mission pack problem

Witam, jestem nowym użytkownikiem forum. Wiem, że był już taki temat ale niestety nie rozwiązał mojego problemu :) dodatkowe-misje-do-mafii-t1641.html

Postępując zgodnie z instrukcjami zainstalowałem i wypakowałem Mission Pack i Mission Pack 1.2. mam wersje gry 1.0 ale niestety żaden z tych packów nie działa. Mam prośbe - poda ktoś konkretną i dokładną instrukcje instalki tego dodatku? będę bardzo wdzięczny.
Nie ten dział, kolego.

A jeśli chodzi o moda, to nie mogło Ci coś pójść nie tak. Usuń folder "tables" albo jeśli chcesz mieć po czesku, to w owym folderze zmień nazwy wszystkich plików, które mają w końcówce "cz" na "pl".
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Sory za pomyłkę z działem. Wypakowałem mission packa do folderu z grą poza tables i odpaliłem instalke, zainstalowałem także w folderze z grą. Pack nie działa nadal, więc co jeszcze mam zrobic?:)
Zainstaluj osobno, w innym folderze. Później skopiuj wszystko (wiesz co zrobić z "tables") do głównego folderu, z czystą grą.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Zrobiłem tak i nadal nic. Mam 2 pytania:

1. najpierw zainstalowac i skopiowac mission pack podstawową wersję, a później pack 1.2 zainstalowac i skopiowac też do głównego folderu? Czy wystarczy sam mission pack 1.2?

2. Teraz po skopiowaniu pack nadal nie działa, czytałem że przy problemie należy uzyc mafiadataxtractor...użyc tego?

POSTY POŁĄCZONE

Hmm...ponownie użyłem Twojego sposobu z ta pierwszą wersją mission packa i wszystko działa poprawnie :) Wychodzi na to że mam ten sam problem co kolega z tego tematu do którego zamieściłem link...ten sam sposób instalacji ale gra nie reaguje zupełnie...co z tym mission pack 1.2 ?:))

Edytuj posty. /dosia92