Listy gończe mafia 2

Mam problem z mafią 2 gdy już ukończyłem na średnim i wysokim poziomie wziąłem się za szukanie playboyów i listów gończych z pisemkami nie było żadnego problemu 50/50 z listami trochę gorzej musiałem ściągnąć mapkę z zaznaczonymi listami i tak mam ich 157 na 159 i oto chodzi że tych dwóch listów niema tam gdzie powinny być mam 2-gą mapkę i też tak samo są zaznaczone listy obszedłem już te miejsca w pobliżu i nic nie wiem czy to błąd w grze dodam że nie mam pirata i wszystko ok przez steam grę mam ukończoną w 99%.
Możliwe że na mapie jest źle zaznaczone.Poszukaj w okolicach,ja też taki miałem.
Obrazek
Wiem, że jeden jest np na dachu na który wskakuje się z autostrady rozwalając barierkę. Może poszukaj u góry ;-)
Obrazek
No tak na dachu w little italia mam .Konkretnie nie mam listu 78 i 88 jeden jest(powinien być) w kingston na zakręcie przy warsztacie z tyłu koło kontenera a drugi na oyster bay koło napowietrznej lini metra na lewo w uliczce.Mapę mam z gry on line a na YT jest nawet pokazane jak gostek zbiera wszystkie listy i one są chyba że wersja pc i x-boksa się czymś różnią. Czy mógłby ktoś zobaczyć na swoim orginale czy te dwa listy są czy ogólnie jest coś skopane czy z moją wersją jest coś nie tak.Z góry dziękuje.
Ponieważ na mapce gry-online brakuję 2 posterów, które są w dokach. Poszukaj w video poradnikach.
Zapraszam na http://www.cs-losser.pl - serwery gier Counter-Strike!
http://www.gameguidecentral.com/2010/08 ... reenshots/

tu jest mapka i przewodnik video dla poszukiwaczy w/w kolekcji
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
No właśnie też już miałem video przewodniki 2-ch z różnych żródeł i 2 różne mapy te dwa listy które mi brakują są tam przyczepione na murze w mojej podstawowej wersji ich tam nie ma po prostu niema a zwiedziłem okolice naprawdę szczegółowo.Numery to 78 i 88 jeszcze raz piszę jakby ktoś pofatygował się i znalazł te dwa listy jak pisałem wyżej w poście o ich lokalizacji jeżeli u Was są to niema problemu żeby je znaleźć.Jeżeli będą no to mam coś skopane w swojej wersji.Dajcie znać jakby co.