Laweta

Mam pytanie: Czy ktoś dał by link do lawety żeby można na nią było wjechać samochodem.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Niestety, jazda lawetą z zaparkowanym na niej pojazdem jest niemożliwa na silniku Mafii. ;-)
Laweta to taki pojazd na którym się przewozi samochody ? :)
Może jest możliwe czemu nie. tylko sobie musisz wymodelować ;]
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Samą lawetę się da, ale na przewożenie na niej samochodów silnik gry nie pozwala ;-)
Powołuję się na dane z nieistniejącej już mafiagame.yoyo.pl, sam się na tym nie znam. Więc jeśli się mylę, to mnie poprawcie. ;-)
Tak własnie o to mi chodziło, żeby wjechać samochodem na ciężarówkę przewieść samochód i zjechać z lawety.

Ale jeśli się nie da to szkoda :-(
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
W jednym zadaniu w freeride extreme trzeba było wjeżdżać na paki ciężarówek.Co prawda nie dało się do nich wsiąść ,ale może można podmienić ten model za auto.Jeśli się da to niestety jak to zrobić to Ci niepowiem bo sam niewiem. :mrgreen:
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
Wjechać się oczywiście da, ale już przemieszczać się z tak zapakowanym samochodem już nie. Samochód, który będzie ''na górze'' po prostu zostanie w powietrzu, a potem najprawdopodobniej spadnie.
a jakoś go "przyczepić"? :D
Nie da się. Znaczy da się, ale to auto na lawecie będzie elementem modelu lawety i nie pojeździsz nim osobno.;-)