łatka

hmm pomóżcie mi pobrać tego patcha co wyszedł do mafii 2. niby wszyscy o nim mówią ale nie wiem skąd go pobrać na steamie szukałem i nic proszę o pomoc !
Hmm więc tak. Masz do wyboru:

Albo psujesz sobie reputacje rangą "Pirat"
Albo jakimś cudem się z tego wywiążesz (w co szczerze wątpię)

Jak byś miał oryginała to nie zadawał byś tak głupiego pytania
A teraz słucham ciebie...
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Mam oryginał ale nie mogę znaleść tego patcha !!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
Grzeczniej...
Patch instaluje się przez steama sam. Więc czuje pirata coś
Obrazek
jak sam nie rozumiem ciebie. Mi się żaden patch nie instalował ! Chyba że o tym nie wiedziałem :-/
Jeśli masz oryginał, to sprawdź czy w Steamie nie masz czasami wyłączonych automatycznych aktualizacji.
Cukier napisał(a):
Hmm więc tak. Masz do wyboru:

Albo psujesz sobie reputacje rangą "Pirat"
Albo jakimś cudem się z tego wywiążesz (w co szczerze wątpię)

Jak byś miał oryginała to nie zadawał byś tak głupiego pytania
A teraz słucham ciebie...

Czy to onet, że taki jest atak kolegę? Wstyd trochę, żeby moderator tak pluł jadem opierając się tylko na jednym słabym argumencie- coś mu nie działa, to pewnie pirat, oszust i złodziej. Odpuście sobie podejście "im więcej osób zgnoję i udupię, tym lepszym jestem moderatorem", wiele różnych forów tak się posypało.
Mam oryginalną grę i też nie mogę pobrać tego patcha, aktualizacje włączone i zero ściągania. Wcześniej też miałem sporo problemów ze steamem, źle się instalował, nie chciał się połączyć itd.
Tak czy siak, kolega ma już bana, więc dalsze dyskusje w tym temacie są raczej zbędne.
muore il bandito, la mafia vive
Heh jeżeli ktoś posiada grę na platformie Steam to powinien mniej więcej się nią posługiwać (platformą steam).
Zazwyczaj wyskakuje aktualizacja przy włączeniu steama i na prawdę trudno ją nie zauważyć.
A jak ktoś pyta się skąd ma pobrać patcha to chyba widać od razu że nie posiada steama.
Cukier napisał(a):
Heh jeżeli ktoś posiada grę na platformie Steam to powinien mniej więcej się nią posługiwać (platformą steam).
Zazwyczaj wyskakuje aktualizacja przy włączeniu steama i na prawdę trudno ją nie zauważyć.
A jak ktoś pyta się skąd ma pobrać patcha to chyba widać od razu że nie posiada steama.

Może i mam grę na steamie, ale to nie zmienia faktu, że jak dla mnie jest ona mało poręczna. Poczytałem sobie coś niecoś na temat aktualizacji i wiem, że przy restarcie powinno wystartować pobieranie. Próbowałem robić resa kilka razy, nie pobierało- chyba dość jasne jest, że spytam: skąd pobrać tego pacha gdzie indziej?
Więc odpowiadam jasno:
Patcha manualnie nie da się pobrać. Zostaje automatycznie pobrany podczas włączenia steama, świeżo po patchu (oczywiście automatyczna aktualizacja gry musi być włączona)

Odpowiedziałem autorowi tematu wiec zamykam.