Kto zlecił zabójstwo Tomma na końcu gry?
No bo niby "pozdrowienia od pana Salieri", ale zagłębiłem się w końcowy monolog Tomma i z tego wychodzi, że:
-Salieri dostał dożywocie, więc jak mógł zlecić komuś zabicie Tomma?
- 80 gangsterów skazanych
- Płatni zabójcy Salierego dostali krzesło elektryczne
- Najkrótszy wyrok to 8 lat. Więc pewnie Ralph, Luigi itp na pewno też poszli siedzieć
- Tommowi, Sarze, oraz ich córce zmienili dane osobowe, każdy już nazywał się inaczej (nie wiadomo jak)
I na koniec dwie rzeczy mnie nurtują.
Co mogło stać się z Sarą po śmieci Tomma, czy została tam, czy musiała się wyprowadzić, czy nadal miała ochronę..?
No i ciekawi mnie ile mogła mieć lat ich córka w momencie zabójstwa Tomma? Nie znam dokładnych dat poszczególnych akcji (np w którym roku Sara związała się z Tomem), ale myślę, że ich córka miała wtedy kilkanaście lat.
-Salieri dostał dożywocie, więc jak mógł zlecić komuś zabicie Tomma?
- 80 gangsterów skazanych
- Płatni zabójcy Salierego dostali krzesło elektryczne
- Najkrótszy wyrok to 8 lat. Więc pewnie Ralph, Luigi itp na pewno też poszli siedzieć
- Tommowi, Sarze, oraz ich córce zmienili dane osobowe, każdy już nazywał się inaczej (nie wiadomo jak)
I na koniec dwie rzeczy mnie nurtują.
Co mogło stać się z Sarą po śmieci Tomma, czy została tam, czy musiała się wyprowadzić, czy nadal miała ochronę..?
No i ciekawi mnie ile mogła mieć lat ich córka w momencie zabójstwa Tomma? Nie znam dokładnych dat poszczególnych akcji (np w którym roku Sara związała się z Tomem), ale myślę, że ich córka miała wtedy kilkanaście lat.