Kto to jest?

z góry przepraszam jak temat jest napisany w złym dziale. ale myśle że was to mocno zaciekawi.

ostatnio grałem sobie w mafie 2 freeride. w tego rida na stronie głównej. i spotkałem się z dziwnym zjawiskiem.

kiedy byłem w dzielnicy Highbrok nie daleko domu galante. to wyrzuciłem pewnego faceta z samochodu. chciałem go sobie zastrzelić ale kiedy w niego namierzyłem celownik był zielony i nie można było mu nic zrobić.
http://img715.imageshack.us/i/pll.png/
kojarzycie go?. wątpie żeby nie można było zastrzelić zwykłego przechodnia
Aaaa, tak. Pare razy juz mi sie napatoczył. Mi się wydaję,ze to jakiś gangster.
Obrazek
Mi się coś takiego też na autostradzie zdarzyło. Siedziało ich dwóch w cabrio i żadnego nie dało się zabić
Obrazek
Może to po prostu jakieś błędy są, albo naprawdę np. gangsterzy z naszej rodziny nie wiem
jak rzuciłem granatem w pobliski samochód to wybuchł i wtedy ten facet zgninoł

samochód w którym siedział to jasnoniebieski smitch custom 200 heh
Przy samym rozpoczęciu FreeRide chodzi ich mnóstwo obok mieszkania Joe.

Poza tym oni znają Vita, więc są to jacyś gangsterzy nic odkrywczego.
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
To napewno gangstrzerzy, bo wszyscy Ci "nieśmiertelni" których spotkałem byli w garniturach.

EDIT A tak wogule wiecie co to za gość?
http://img831.imageshack.us/i/rich.png/
W rozdziale 7 pokazuje nam mieszkanie, no tak smaczek fajny, ale on ma nawet swoje imie i nazwisko :-? .
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
Fajnie, że dodali taki smaczek w postaci gangsterów z naszej rodziny jeżdżących po mieście :-)
Obrazek
heh,myslalem ze to naprawde coś ciekawego.jak wychodzisz z domu joe to praktycznie jest ich jak mrówek !
No coś ciekawego. Mi się raz taka sytuacja zdarzyła, że stukną ktoś we mnie samochodem, chciałem wysiąść i go zabić, ale po 2 strzałach w głowę on dalej żył
To samo jest bezdomnymi :D
Ale ty chyba jakiś anti Brutality jest xD
W bezdomnych strzelać nie można, kobiet bić też nie można. Jedynie do czarnych i do żółtków można strzelać XD

Strasznie rasistowska gra (Tylko możliwości zabijania żydów brakuje) xD
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Na początku myślałem że to Giuseppe, ale nie... Wydaje mi się, że widziałem go kiedyś w restauracji Falcone... Próbujcie, ja niestety nie mam terazczasu.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
I po to odkopujesz temat z przed 2 miesięcy?
Obrazek