kto to jest BRUSKI?

Dotarłem do miejsca gdzie mam rabować sklepy i odstawiać samochody do Bruskiego, tylko kto to jest bruski bo nie ma go na mapie??

Z tym rabowaniem to też dziwna sprawa, w sumie mam niewiele sklepów, czyli te z ubraniami gdzie mogę wejść
Czy tak ma być??

i jeszcze jedno pytanie.
bo co pewien czas pojawia się komunikat ze odblokowano grafiki ...
jakie to są grafiki o co chodzi??
Grafiki odblokowujesz po przechodzeniu misji i są one dostępne w głównym menu-Dodatki-Grafiki.
Złomowisko Bruski'ego jest zaznaczone w górnej części mapy. Za zawiezienie mu samochodu dostajesz pieniądze.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
aha, bo ukradłem kilka samochodów ale jedynie co mogę zrobić na złomowisku to ładować do prasy, a on ze mną nie chce gadać :)
OK dzięki
Właśnie nie masz z nim gadać, tylko prasować te samochody i zarobić pieniądze ;-)
uu, no napadłem na kilka sklepów, sprasowałem parę fur i gra poszła dalej, i ... uuu skończyła się, ale szybko :(
W sumie odkryłem zaledwie 60% gry, zaledwie kilka listów gonczych i 2 playboye.
Trochę jednak niedosyt w porównaniu nawet do starego GTA velocity.
pare sklepów i to wszystko.
Dokupię dodatki i zagram jeszcze raz.
Trzeba przyznać że grafika jest piękna, choć na full ustawieniach 1600x1050 to są momenty że zwalnia.(duża ilość ognia i mocna akcja)
Może na N Vidia nie było by problemu.
A sprzęt mam nie najgorszy
-i7 2600k
-16GB RAM
-Asus 6970 890Mhz
Drugi post w którym chwalisz się kompem. Nikomu tym nie zaimponujesz, tak na przyszłość...
Obrazek
a jak mam porównać bez podawania podstawowej konfiguracji, by ktoś inny wiedział o czym rozmawiamy??? :roll:
To chyba norma nie?

Imponować nie zamierzam, bo jak sam zauważyłeś nie ma czym to tylko komputer, więc po cholerę głupia gadka?
Nie dość, że sam założyłeś temat, więc powinieneś znać jego tematykę i pytania (odblokowana grafika, kto to jest bruski i o rabowanie sklepów) A następnie wyjeżdżasz z tym jakiego masz kompa i, że czasem się tnie. Ja się pytam po ch** robisz offtop we własnym temacie? Dla mnie jest to trochę nie logiczne. Jak już chcesz się pochwalić tym czy Ci się mafia tnie czy nie tnie, czy na full ustawieniach czy też nie to zapraszam tutaj
Kod:
Forum › Mafia II › Ogólna dyskusja
Obrazek