Dziwna sprawa z tym Kościołem...w gameplay'u i na tym screenie poniżej jest umiejscowiony w zupełnie innych miejscach. Jedyna rzecz, które je łączy to kolejka naziemna Teraz nasuwa się pytanie czy ten screen był robiony specjalnie na potrzeby np. czasopism czy może zobaczymy takie same budowle w różnych miejscach
Może twórcy są leniwi i nie chciało im się robić osobnych modeli Kościołów? Może jednak masz rację i zrobili to na potrzebę okładek itp. Jestem jednak nadal zdania, że to są różne budynki. Cóż kolejna zagadka, którą rozwiąże premiera.
Jak dla mnie to bez najmniejszej różnicy czy Kościoły są takie same czy nie. Jeżeli jednak będzie taka schematyczność w innych budynkach zdenerwuję się... Tak sobie wymyśliłem: a może w grze jest taki skrypt, że najpierw jest pusto a później powstają wokół budynki, w końcu widać, że są to różne pory roku . Dobra kogo ja oszukuje wiem, że to niemożliwe
II miejsce - Quiz 2014, I miejsce - Quiz 2013, I miejsce - Quiz 2012, Użytkownik Roku (2009, 2014)
1986
Czy to nie prawda, że twórcy powiedzieli o kościele( zimowy trailer), że zostal zrobiony na potrzeby trailera?? Coś mi takiego świta, ale nie jestem pewien. W kazdym razie może być kilka takich budynków. W Lost Heaven były dwa.
Zrobili 100 budynków do których będzie można wejść, ale pominęli Kościół? Foch forever . Teraz na serio, mam nadzieje, że chociaż do szpitala i komisariatu będzie można wejść.
Mi się wydaje, że do kościoła nie będzie można wejść, żeby niektórzy poje*bani ludzie tam jakichś niestosownych rzeczy nie wyrabiali.
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film] "Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół] "W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
No ale w końcu gra jest w czasie produkcji i poprawek, co oznacza, że nawet trzy razy mogli go przenosić w inną lokację :) Chociaż to mało prawdopodobne...
Z jednej strony szkoda, że nie będzie misji związanej z Kościołem. Z drugiej ludzie by zaczęli narzekać, że żywcem wzięte z pierwszej części chociaż ja już widzę lekkie podobieństwa do jedynki