Konferencja 23.03.2009

Tak więc jutro odbędzie się konferencja dla reporterów, zorganizowana przez 2kCzech. Czego oczekujecie po niej? Jakie są Wasze życzenia względem niej ??

Ja na pewno nie chciałbym, żeby ukazało się demo ogólnodostępne, bo to by tylko zepsuło apetyt na grę ;-) chciałbym natomiast żeby pokazali jakiś długi gameplay z gry (jakieś 15 min), który dawałby ogólny zarys rozgrywki...

// p1 reg. - nazwy tematów nie powinny być pisane wielkimi literami ;-)
A ja bym chciał demo. Bo przynajmniej wiedziałbym czy gra spełnia wymagania mojego kompa :-)
muore il bandito, la mafia vive
Ja chyba też nie chciałbym aby demo mafii było ogólnodostępne, z tych samych powodów co wojtas. A co do tych wymagań, w końcu 2K Czech mogłoby podać ile Mafia II będzie "zjadać" z tego co mają do zaoferowania nasze PC-ty ;-). Chociaż jest to mało prawdopodobne, w końcu mają jeszcze 214 dni czy jakoś tak, aby zoptymalizować i dopracować grę :-)

A co ja bym chciał żeby reporterzy wynieśli z siedziby 2K Czech, hymm... ciekawi mnie jak będzie wyglądała mapa Empire City, no i oczywiście gameplay. Nie musi on być strasznie długi, ważne aby zobaczyć jak Mafia II będzie wyglądać z punktu widzenia gracza :-D
Mogli by powiedzieć o pracach nt. gry. Na są jakim poziomie, czy to prawda że pracownicy muszą siedzieć na dwie zmiany. Przydały by się też jakieś wymagania, żeby osoby z mniejszym portfelem mogły mniej więcej obkupić się na październik. Mam nadzieje że któryś z redaktorów zapyta 2K Czech, (chociaż znając życie wystawią kogoś z 2K albo T2 kto o grze wie tyle ile mu na kartce do przeczytania dali) jak właściwie jest z tym multi. Niby Elizabeth na oficjalnym forum stanowczo zaprzeczyła wieloosobowej zabawie w sequelu ale jednak pudełka ze strony 2K nie zniknęły.

A tak nawiasem to nurtuje mnie pytanie, czy w porze zimowej, na ulicy spotkamy mikołaja :mrgreen: , ale pewnie nikt się nie zapyta.
Demo by się przydało, ale dość okrojone ;) No i te obiecane screeny i rendery :)
Zgadzam się tutaj z Wami, że mogli by podać wymagania :-) w końcu ile można czekać :-) screeny - owszem - ale prosto z gry! Tak samo jak Extreme jestem ciekaw jak będzie wyglądała mapa miasta...filmik jakiś by mógł ukazywać jedną z misji ( z dużą ilością strzelania i jeżdżenia :-D )
wiadomo już coś na temat tej konferencji?? :mrgreen:
Wiadomo tylko tyle, że była i że Ci farciarze co tam byli mogli sobie pograć w Mafie II :-( a my musimy czekać na te wszystkie materiały Bóg wie ile...chyba zaraz skrobnę maila do redakcji CD-Action z zapytaniem czy byli na tej konferencji i czy jej relacja ukażę się w kwietniowym numerze :lol:
Nie chciał bym teraz pograć w Mafię 2 godzinę, a później nie móc się doczekać bardzo bardzo, bo wiedziałbym jaka ta gra jest zajeb*sta ;) A tak to pełen luz, czekam dosyć spokojnie ;)
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Najbardziej czekam na filmik z gameplayem i na wymagania. Oby właśnie, to zapodali, ciekawe czy CD-Action dostało się na tą konferencję...?
Obrazek
Pisałem do nich w tej sprawie, ale...żadnego odzewu...
Ja czekam na pewną datę wydania tej gry.

// Ostrzeżenie +1 - M.