Kolejny problem z...instalacją

Witam wszystkich fanów!!!
Otóż ostatnio kupiłem sobie laptopa z orginalnym (o boziu chyba pierwszy raz w mym życiu) windows'em 7 64bit. Pomyślałem sobie że instalne sobie na nim MAFIE 1(Kolekcja klasyki pomarańczowe pudełko) , isntalacja się zaczeła ja z bananem na twarzy już się nie mogę grania doczekać napięcie rośnie i rośnie....aż tu nagle instalacja staję i stoi nie pokazują się żadne komunikaty o błędach poprostu stoi napęd płyty również staję i nic się niedzieje...łeeee nie pogram sobie w mafie taka kultowa gra (przeszedłem ją na PC tam jest win xp)....no dobra trza otrzeć łzy i do interneta ściągnąłem jakiś XP mod, patch 1.2 ale to na nic.

Koledzy pomóżcie!!! :roll:
Ja też mam Siódemkę, tyle że 32 bitową i wszystko śmiga ok. Albo wina płyty, albo napędu. Może spróbuj skopiować zawartość płyty do jakiegoś folderu na komputerze i z kompa spróbować zainstalować?
spróbowałem zainstalować mafie po raz 2 na pc
ale kurna pojawiło się cusik takiego na laptopie jest to samo tylko że wtedy screena nie walnołem:D

stało się coś takiego jak na laptopie czyli instalacja doszła do pewnego momentu i się zatrzymała

błąd transferu składnika
Składnik: Newfeature2
Grupa pliku: Newcomponent2
Plik: F:/data2.cab
Błąd: błąd danych(CRC)
Błąd CRC wskazuje na to, że najprawdopodobniej masz porysowaną płytkę. Do tego w tym przekonaniu utwierdza mnie fakt, że gra nie instaluje się zarówno na PC jak i na laptopie.
Spróbuj przeczyścić płytę pastą która usuwa rysy może coś pomoże... Bo szkoda wymieniać grę chodzić i się prosić a pasta się przyda

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Dzięki wielkie...jutro pójdę do sklepu i kupie zobaczymy czy pomoże:D