Kilka problemów (z misją i dodatkami)

Cześć,mam 2 problemy z mafią 2.
1)w misji stairway to heaven
więc ja jadę tam,mam nadmiar kwoty potrzebnej dla Pana lichwiarza pokazuje mi się że nie mam kwoty potrzebnej
.
2)Mam wszystkie dodatki do mafii 2 (tylko nie Made man pack(?))ale czasami gdy włączam betrayal of Jimmy ekran mi się zawiesza.Kolejny problem związany z dodatkami to taki że raz działa załużmy że Joe adventures i Jimmy vendetta a drugi raz np:DLC Jimmy zdrada i vendetta.
Gram na ps3 a steama niestety nie mam.
Mafia 2 special edition(używana,w opisie było że raz włączana).

Poprawiam nazwę tematu - niv
1.Musisz rabować sklepy tak długo aż mafia powie,że już dość.
2.WTF?Made man pack ma się od razu.
Wszystko fajnie,ale nie odpowiedziałeś mi na żadne pytanie.Rabuje sklepy tak jak napisałeś,ale wyskakuje mi że nie mam potrzebnego hajsu,za pierwszym przechodzeniem nie miałem takich problemów.Co do twojego:WTF?!,zupełnie nie potzrebny post wręcz bym powiedział że spam.Dzięki,ale nie poprawnie...Zna ktoś odp.?
A uratowałeś Joe'go?
Tak,mała wpadka zapomniałem o tym dodać,wszystko zaczyna sięod domu El Greco
Zabiłeś Dereka i Steva?
Jeśli nie to zrób to i po wszystkim idź do biura Dereka.Na jego biurku leży forsa.Weź ją.
Tak wszystko zrobiłem(zaczyna się od domu El greco)gdy jade do bruno,jest napisane że nie mam potrzebnej forsy.Zebrałem pieniądze od dereka.
Weź swój post w spojler bo to mega SPOJLER!
Sorry że to może zabrzmięć chamsko ale znasz odp.czy nie,czy to będzie nabijanie postów?
Pora ożywić temat,ci co grają w Mafie2 na PS3 znają odp.?Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
PS.Dziękuje Robinowi88 za podpowiedź z tym ożywieniem tematu.Ijeszcze przepraszam za double post. :oops:
Dobra, odpaliłem ten szajs - oczywiście musiałem zrobić całą tą wkur... misję i naprawdę nie wiem co jest nie tak :/ Co byś nie zrobił, kasy na biurku Dereka będzie tyle, żebyś jeszcze musiał nazbierać po jego zabiciu. Później poszedłem uratować tego głupka Joego i jak już byliśmy u lekarza, to mi dał swoje pieniądze. Jak pisałem, musiałem jeszcze nazbierać kilkaset dolców, jak uzbierałem te 55.000, to pojechałem do kanciapy Bruna w dokach i już :/ Ale ta gra mi działa na nerwy, Ty nie masz pojęcia...
Oczywiście zmarnowana godzina z życia.
Odnośnie dodatków, to nie jestem w stanie Ci pomóc. Masz tu link z moim (gorszym :-F ) problemem :
http://mafiatown.gram.pl/forum/problem-z-plikami-zapisu-gry-na-ps3-t2778.html
Obrazek
O ile pamiętam dodatek Made Man występuje tylko w edycji kolekcjonerskiej, więc się nie dziw, że go nie masz, ja kupiłem dodatki na PC i go też nie było :/
Dzięki XtravagenZA za pomoc.Misje przeszedłem za 5 razem!Co do twego problemu:ciężki nie mogę ci pomóc.Temat do śmieci.
Temat rozwiązany.

Obrazek