Just Cause 2 - problem ze Steam

Witam, pisałem na SB na ten temat, ale nikt mi nie pomógł niestety. Zakupiłem ostatnio JC2. Zainstalował mi Steama. Włączyłem go. "Aktualizacja platformy Steam", strasznie długo się to ładowało, ale ok. Włączam jeszcze raz, to samo. Pomyślałem, żeby zaczekać dzień, dwa. Odinstalowałem cholerstwo. Dzisiaj uruchamiam znowu, czekam i czekam. Wkońcu zatrzymało się na 31% i stoi. Wyłączyłem, bo myślałem, że mnie nie powiem co weźmie :) Zaznaczam, że narazie ciągne internet z telefonu, bo za darmo. Czy to ich wina i mam próbować i próbować? Czy to przez ten internet? Czy coś innego?

Z góry dziękuję, później prosiłbym o usunięcie tematu :)
Obrazek
Masz zainstalowany jakiś program blokujący typu PeerGuardian albo PeerBlock? Jeśli nie spróbuj z wyłączonym antywirusem.
Nie mam żadnego z nich, tak jak zresztą antywirusa.
Obrazek
nie masz antywirusa? to ściągaj dalej...za 2-3 dni zrobisz format bo komputer nie będzie chodził..

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Dobra, widocznie niepotrzebnie panikowałem. Trzeba było poprostu próbować. Teraz gra ściąga się i ściągać się będzie 9h :<
Temat można usunąć
Obrazek
Czyli co? Powolne ściąganie?

robertRobin88 napisał(a):
nie masz antywirusa? to ściągaj dalej...za 2-3 dni zrobisz format bo komputer nie będzie chodził..

Ja nie mam przez 2 tygodnie a ciągle coś ściągam i jest git xD
Obrazek