Joe Adventures - gdzie się zapisują screeny ?

Cześć, wczoraj sobie kupiłem pakiet dodatków DLC do Mafii II i podczas grania w przygody z Joe porobiłem sobie pare zrzutów ekranu i problem w tym że nie mogę ich znaleźć :/ przeszukałem większość folderów w w steamie a konkretnie w common/Mafia II/pc/dlcs i tam nigdzie ich nie ma, wie ktoś gdzie to się zapisuje ? zrzuty robiłem domyślnie w grze przyciskiem F12. Z góry dzięki i pozdro
A nie lepiej użyć jakiegoś programu do przechwytywania ekranu ?

@RG13 przestań torpedować wypowiedzi innych
Dokładnie. Ja polecam ci Frapsa, a jeśli nie chcesz się męczyć z serialami i crackami to użyj po prostu painta :shock:
No po zbóju mu pomogliście... zaproponować to i ja mogę frapsa czy inny program do robienia zrzutów obrazu, ale nie odzyska dzięki temu screen'ów które już zrobił...

Przeczytaj sobie to
http://imageshack.us/photo/my-images/687/steamvn.jpg/
Żeby się dostać do zrzutów ekranu kliknij jeden raz na ikonie steam'a, powinno pojawić Ci się coś takiego, dalej już chyba sobie poradzisz :)
Obrazek
Obrazek
RG13 - Faktycznie tam jak klikam na ikonkę steam i biorę zrzuty ekranu to są te wszystkie screeny których szukałem :mrgreen:, o tej opcji ''Zrzuty ekranu'' wiedziałem od początku jej istnienia ale nigdy jej nie używałem i gdy wczoraj szukałem tych screenów to nawet mi się nie obiło o uszy żeby tam zajrzeć :-D i nawet nie pomyślałem o tej opcji co tam jest, przy okazji już wiem w którym folderze na steamie się zapisują te screeny bo można tam sobie otworzyć lokalizacje pliku :-) w każdym razie RG13 bardzo mi pomogłeś i wielkie dzięki.

Problem rozwiązany, zamykam i wrzucam do archiwum. - Niv