Jeden Fakt (SPOILER)

Nie miałem co robić i przeszedłem mafię 2 klika razy i mam jeden fakt:

Misja co trzeba ukraść kartki no wszystko ok i później zawozimy te kartki do Henrego a on nam mówi, że owe kartki są ważne do północy i mamy je rozwieść i im więcej zdążymy tym więcej mamy kasę.
No ok jak to wykonamy to kilka misji później przychodzi do nas policja i coś jest o bezprawnym rozprowadzaniu kartek i wtedy idziemy do więzienia. Chyba wszystko jaśnie wytłumaczyłem. No i dalej kontynuję gdy przechodziłem drugi raz mafię to pomyślałem sobie nie rozwiozę tych kartek to żaden pracownik mnie nie będzie widział i nikt nie zakapuje, gdy przechodziłem dalej tak samo się działo też mnie wzięli za bezprawne rozprowadzanie kartek.

Trochę myślę, że w tym momęcie jest jakiś błąd, bo jakby nie zdążyło się rozwieść ani jeden kartki to powinno być misiaj nieudana czy coś, a nie, że jak nie będziemy rozwozić to też pujdziemy do więzienia za nie wiadomo co.

Czekam na wasze zdania, jeżeli ten temat się pojawił to przepraszam ale gdy szukałem nie znalazłem coś podobnego.
Może to jest po prostu małe niedociągnięcie twórców. Zdarza się, chociaż fajnie by było gdybyśmy tej misji nie wykonali i pokaże się inna cutscenka, w której też Vito idzie do więzienia ale na przykład za "Włamanie do sklepu jubilerskiego", w którym nie da się uniknąć zabicia policjanta.
"Im dłużej na coś czekasz, tym i przyjemniejsze odczucie."
Voyage no to by było lepsze albo, że włamał się do tego budynku żeby ukraść kartki itp. bo to mnie troszę rozbawiło że jakiś gościu na stacji nas kapnął jak się kartek nie rozwoziło :mrgreen: