Jazda Extremalna - problem z misją

Witam mam problem z misją od jednego typka w jeździe extremalnej. Daje mi on misję, żebym pojechał ciężarówką z bombą w dane miejsce. Nie moge jechać poniżej 34 mil na godzine. Jade zawsze szybciej, ale co z zakrętami? Tam ciężarówka od razu zwalnia poniżej 34 mil bo jak nie zwolnie to wjade w ogrodzenie. Nawet bez hamowania ciężarówka trochę zwalnia i bomba wybucha. Jak to przejść?
Masz tu link do filmiku http://www.youtube.com/watch?v=q3C84eat0JM
A wie ktoś jak wgrać mod z bombami a dokładniej Kanalas Bomb Mod? W pliku ReadMe pisze, żeby przekopiować pliki z Tables do Tablice ale ja nie mam takiego folderu. Chcę podmieniać pliki ale w katalogu gry takich nie ma. Napisze ktoś instrukcję jak to zainstalować? Proszęęę!
Aragorn1600 napisał(a):
A wie ktoś jak wgrać mod z bombami a dokładniej Kanalas Bomb Mod? W pliku ReadMe pisze, żeby przekopiować pliki z Tables do Tablice ale ja nie mam takiego folderu. Chcę podmieniać pliki ale w katalogu gry takich nie ma. Napisze ktoś instrukcję jak to zainstalować? Proszęęę!

tables- to są tablice nie zmieniasz nazwy tylko wklejasz te foldery do gry.... :-?

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Cały mod wypakowałem do katalogu gry. Jednak po włączeniu gry nie da się podstawiać bomb ani skakać autami itp. W jakim to w ogóle działa trybie? Próbowałem na extremalnej i swobodnej, zero reakcji.
Fajnie gdyby w 2 też było coś w tym stylu bo extreme przeszedłem 3 razy ciężko było ale satysfakcja później jaka hehe
skopiuj rw_data.dll z downloadu MT
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Moderator -> pisz normalnie... skopiuj i co dalej? Co to jest MT? :-?
MT chodzi o download ze strony mafiatown. M-mafia T-town
Po zainstalowaniu moda, w katalogu gry jet ten plik rw_data.dll, nie da się go nigdzie podmienić gdyż jest on już bezpośrednio w katalogu. A co z folderami freeride itp.? Trzeba coś z nimi robić? W jakim trybie działa ten mod?

1. Ściągnąłem Kanalas Bomb Mod.
2. Zainstalowałem w głównym katalogu gry.
3. Po wejściu do gry mod nie działa.
4. Co zrobić????????????
jeszcze sie nikomu nie zdarzyło by mod nie działał....wiec tak ściągnij "mafiaDataXTractor" i wypakuj wszystkie foldery tym programem z mafii... potem wklej foldery z modu one zamienia pliki. Teraz napisz czy działa... jak nie to spróbuj inny mod... akurat tego modu nie mam a chodzi on na Twojej wersji Mafii? niektóre chodzą na 1.0...

robertRobin88 napisał(a):
jeszcze się nikomu nie zdarzyło by mod nie działał....wiec tak ściągnij "mafiaDataXTractor" i wypakuj wszystkie foldery tym programem z mafii... potem wklej foldery z modu one zamienia pliki. Teraz napisz czy działa... jak nie to spróbuj inny mod... akurat tego modu nie mam a chodzi on na Twojej wersji Mafii? niektóre chodzą na 1.0...

Nie musi wypakowywać wszystkiego. Wystarczy ze włączy XTractora i wyłączy. Wtedy rw_data się patchuje. Również może pobrać rw_data z downloadu mafiatown jak wspomniałem. Po podmianie tego pliku już powinny mody chodzić normalnie.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Zrobiłem tak jak kazał Cukier, mod działa ale bombę da się użyć tylko raz. Potem nie da się już jej użyć (po zdetonowaniu wcześniej) tzn. powinno wyglądać tak. Podkładam bombę w aucie, auto wybucha, idę na ulice podkładam bombę na ulicy, bomba wybucha itd. A tutaj uzyje jej raz zdetonuję i koniec. Nie da się też skakać autem. Co jest nie tak? W ReadMe pisze, żeby użyć klawisza Horn (klakson) ale po jego wciśnięciu Tom gwiżdże i tyle.

P.S.
Auto skakać nie będzie no.. chyba, że podstawi się pod niego bombę. A więc pozostaje tylko jeden i ostatni problem (chyba). Jak tą bombę otrzymać? klawisz klaksonu nic nie daje.
Aragorn1600 napisał(a):
Po zainstalowaniu moda, w katalogu gry jet ten plik rw_data.dll, nie da się go nigdzie podmienić gdyż jest on już bezpośrednio w katalogu. A co z folderami freeride itp.? Trzeba coś z nimi robić? W jakim trybie działa ten mod?

1. Ściągnąłem Kanalas Bomb Mod.
2. Zainstalowałem w głównym katalogu gry.
3. Po wejściu do gry mod nie działa.
4. Co zrobić????????????

Z czystej ciekawości jak Ty wgrywałeś tego moda skoro pytałes co zrobić z folderami ? :roll:
a to że nie trzeba wypakowywać to ja wiem ale jak pisze ze miał ten plik w grze i dalej nie chodziła to wytłumaczyłem łopatologicznie... ;-)

Problem rozwiązany, seconds horn (drugi klawisz klaksonu). Temat można zamknąć.

W takim razie zamykam i do archiwum //dosia92