Jazda ekstremalna

Mam problem z misjami w jeździe ekstremalnej. Zrobiłem już tą ze snajperami. Podchodziłem też do kilku innych ale nie dałem rady i wróciłem do jazda eksremalna-dom. Teraz obecnie mam u tego pod szpitalem i mam problem bo przez ten most nie da sie przejechać.Jeśli mógłbym was prosić o porady do każdej z tej misji.

P.S Z góry thx za pomoc
sproboj jezdzic boltem od jednej strony mostu do drugiej,zygzakiem albo jedz przed siebie caly czas i staraj sie nie skrecac aby rozwinac duza predkosc,ktorys z tych sposobow na pewno zadziala
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
A ja mam problem z misją w której musze odbierać telefony z budek telefonicznych i po odebraniu pierwszej budki nie moge znaleźć tej w okolicach placu China Town, powie mi ktoś gdzie ona jest ?
Jest ona w jednej z tych małych uliczek.......chyba za jakimiś pudłami. Usłyszysz dzwonek już na drodze
"Przyjaźń to G***o" - Sam
Aha, dzieki :). A jak `pokonać` tego śmiesznego potwora z głębi ^^ ?
bzdryng napisał(a):
Aha, dzieki :). A jak `pokonać` tego śmiesznego potwora z głębi ^^ ?

Jego nie da się pokonać. Należy strzeleć w kłódkę do której przyczepiona jest kobieta.
Zresztą taki temat był już poruszany na forum :

jazda-ekstremalna-problem-z-misja-t447.html
muore il bandito, la mafia vive
Mam problem z misją w której trzeba obiec ten kwartał bloku , zrobić trzy przysiady . i właśnie nie wiem co zrobić jak biorę tą skrzynkę i idę za tym kolesiem i do chodzę na miejsce i on mówi żeby zostawić tą skrzynke i zjeżdżać , no i właśnie wtedy jak odjeżdżam tym samochodem to nagle wyświetla mi się że zadanie żle wykonane . Błagam proszę o pomoc
potchodzisz do auta i upuszczasz skrzynke, wyswietla ci sie napis ze wykonales zadanie i dostajesz samochód :-)
Murphy był optymistą.
Podchodzisz do tego kolesia (idzie do pewnego zaułka), a obok niego stoi inna skrzynka, do której gdy podejdziesz, to wyświetli się "połóż skrzynkę", lub coś pod ten kontekst :-|
Aha wielkie dzięki :-D
A co do misji z boltem i bombardowaniem na moście. Polecam przepchnąć bolta lassiterem az za obszar bombardowania (Oczywiscie nie gadac z gosciem kolo szpitala.
Wyświetla mi się, że mam odłożyć skrzynię i wziąć samochód. Wykonuje jego polecenie lecz czas leci dalej i nie zalicza zadania.
Skrzynie odkładałem przy samochodzie, drugiej skrzyni i przy nim. Nie przyniosło to efektu. Proszę o pomoc.
Idź tam gdzie są pozostałe i kliknij PPM.
Dzięki za pomoc, skrzynkę trzeba zostawić na "klawisz czyności", a nie na "schowaj broń".
Skrzynkę trzeba zostawić wzdłuż domu tuż przed leżoncą tam skrzynią.
Pozdrawiam
Temat jazdy ekstremalnej był poruszany już na forum wiele razy. Co do pierwszego postu to trzeba mieć po prostu farta, nie ma określonej techniki na to bo bomby uderzają losowo.

Problem rozwiązany mam nadzieje. Zamykam.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra