Jazda ekstremalna

Witam. Jestem przy misji w jeździe ekstremalnej, gdzie mam dojechać do wyznaczonego miejsca na czas, a drogę wyznaczają słupy czerwonego dymu. I jest taki problem. Gdy dojeżdzam tym białym autem, to w pewnym miejscu dymki zanikają i nie wiem gdzie mam jechać. A jak jadę innym autem, np. taksówką z poprzedniej misji, to dymki są i jak dojeżdzam do końca na taki duży plac, na którym stoi niebieskie auto to nie pojawia sie żaden napis o ukończeniu misji, a czas dalej sie nalicza. Czy to jakiś bug ? Piszcie...
Błąd skryptu ? Spróbuj reinstall game !

(przeszedłem extreme i nie miałem takiego problemu !!)
Intel quad q8300 2,80 Ghz, 4 gb ram (ddr2), Geforce 460 GTX (1gb ddr3), Gigabyte GA-P43-ES3G.

Windows 7 Ultimate 32-bit
Białym autem?Trzeba jechać wyścigówką...
Obrazek
Własnie chodzi mi o tą wyścigówkę (Ma biały kolor..). I dojeżdżam do pewnego momentu i te dymki się wogóle nie pojawiają.
jechałeś taksówka i je widziałeś to narysuj mapę gdzie są i jedz tak tym białym o którym mówisz..

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Za któryms razem się pojawiły dymki i dojechałem do końca.
Nie mogę teraz przejśc misji z wyscigówkami, które trzeba ustawić na ciężarówkach. Ma ktos mapę gdzie one są ?
Jedna jest tam gdzie zaczynasz misję , druga na placu przy więzieniu na Central Island , a trzecia pod mostem łączącym Little Italy z Central Island.
Salieri Cię dorwie
I mam pozamieniać te wyścigówki ?
Tak. Musisz z ciężarówek wynieść auto które na niej było i wpakować to auto którym jedziesz.

Heh, pobiłeś rekord czasowy jeśli chodzi o pomoc na forum, na przyszłość człowiku patrz na daty postów bo potraktuje następnym razem jako nabijanie postów. //dosia92
Cześć wszystkim xD