Jazda Ekstremalna, przenoszenie skrzynki.

Biegnę na około bloków, robię 3 przysiady, niosę skrzynkę ale gdy wyskakuje komunikat "zostaw skrzynkę, weź samochód i spadaj" to nie wyłącza się czas i gdy się on skończy, misja kończy się niepowodzeniem.

Co robić?

Przede wszystkim "przenoszenie" piszemy przez "rz" - M.
Eee... zostawić skrzynkę?
Może zostawiasz skrzynkę (o ile ją w ogóle zostawiasz) w złym miejscu? Ja kładę jedną na drugą i tak do skutku, póki nie będzie tekstu "Otrzymujesz samochód!". Popróbuj.
Obrazek
heh... no oczywiście że ją zostawiam :-| , chodzi o to że zostawiam ją koło tej drugiej skrzynki ale nic się nie dzieje, mimo wielu prób.

Ale teraz będę próbował kłaść tą moja skrzynke na tą drugą aż do skutku, dzięki :)

Właśnie próbowałem włożyć ją na ta drugą skrzynkę i za każdym razem spada, no i oczywiście nie pojawia się żaden napis ukończenia misji.

Edytuj posty - M.
Jesteś pewien, że używasz prawego przycisku myszy zamiast klawisza Backspace do odkładania skrzynki? Bo jest między tymi przyciskami pewna, dość znacząca, różnica - PPM kładzie skrzynkę, a Backspace ją wyrzuca.
Używałem też klawisza backspace oraz klawisza "schowaj broń". Wynik taki sam czyli brak końca misji
Trzeba ją odstawić prawym przyciskiem myszy tuż przy leżącej już wcześniej skrzynce w zaułku, niedaleko samochodu.
Można dodać, że należy kliknąć gdy pojawi się wykrzynik na czerwonym okręgu.
muore il bandito, la mafia vive
No dzięki, udało się :)

Trzeba było sugerować się tym czerwonym wykrzyknikiem i dopiero wtedy przycisnąć prawy klawisz myszy.

Nawet nie wiedziałem że klawiszem myszy trzeba to zrobić, myślałem że wystarczy skrzynie upuścić jak to miał miejsce w misji z tymi skrzyniami z cygarami. v
Skrzynki z cygarami tez trzeba odstawiac ppm... Ech, to przyzwyczajenie do gta...
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)