Jazda Ekstremalna Misja Zanieść Paczkę

Witam!
Mam problem z przejściem misji od gościa z Central Island chyba, Co trzeba obiec kwartał domów zrobić trzy przysiady i iść za nim. Gdy już jesteśmy mówi : "Zostaw skrzynię bierz samochód i zjeżdżaj"
Kładę te skrzynie biorę samochód i nic po czasie pojawia się Koniec Gry.
Co robić ?
Skrzynię musisz zostawić w zaułku, kilka metrów od gościa, tam gdzie stoją pozostałe skrzynie.

Swoją drogą, nie przestaje mnie zadziwiać fakt, że tak dużo osób ma problem z tą misją :roll:
Taoros dobrze pisze. Tylko w tym rogu naciśnij klawisz akcji, a nie rzuć skrzynka i uciekaj.
Cześć wszystkim xD
Tę skrzynkę, którą masz, musisz położyć na tamtą drugą, która już tam jest (na miejscu jest tylko jedna skrzynka). Kładziesz ją w odpowiednie miejsce i czekasz na napis, że zadanie zaliczone czy coś tam. Kiedyś też wyrzuciłam skrzynię i zwiałam, potem nagle przerwało mi grę :D Zatem musisz poczekać na ten napis, bo inaczej czas dalej będzie leciał i nie zaliczy Ci zadania.

// Edit: Znaczy się nie tyle czekać co próbować kłaść tę skrzynkę we właściwe miejsce do skutku ;)
Obrazek
Ok dzięki za wszystko!
Ale mam jeszcze inny ostatni problem z misją w której trzeba jechać Mercedesem do jakiegoś miejsca ale samochód spuszcza spod siebie bomby i niezależnie od tego jak szybko jadę to i tak samochód dostaje parę sek. i stoję. Co trzeba zrobić ?
W tej misji musisz jechać na pełnym gazie, puszczając go tylko na zakrętach. Po prostu musisz jechać jak najszybciej się da. Tu masz link do filmiku, jak to przejść:

http://www.youtube.com/watch?v=RRySgHwKGbI