Jakie samochody dla Dereka ?

Jak w tytule. Hot Rod'a wiadomo, że kupi. Ale jak podstawiałem kilka innych to nic się nie działo. Zależy mi na zaliczeniu wyzwania Eksporter.
Musisz posiąść dobre auto, a potem stuningować w warsztacie moc silnika.
"Im dłużej na coś czekasz, tym i przyjemniejsze odczucie."
Dzięki ziomek ;) Ale wygląda na to, że wystarczy by było nie uszkodzone. Ukradłem za pomocą wytrychu auto przed biurem Dereka i udało mi się go sprzedać. jeszcze raz dzięki.
Domyślam się, że chodzi Ci o achievement, jeśli tak to najlepiej śmigać na teren niedaleko parku i zbierać jakieś kabriolety albo inne limuzyny, wtedy za nie dostaniesz ~2,500$, i tak pięć razy ;p
Sprzedać w sensie zgnieść w tej gnieciarce? :)
Jeżeli chodzi o zgniatarkę to nie ma tego u Derka.
U Derka miałeś misję, by zaparkować samochód, a raczej wjechać na określone miejsce i dopiero wtedy dźwig zabrał go na kontener, czy na statek.
Misja gdzie zarabiasz 27.000, następnie 55.00 by wykonać ją, jedziesz właśnie do zgniatarki.
nie tam w dokach u derka jest taka platforma wjeżdzasz i samochód się sprzedaje jak jest wystarczająco dobry
Mam pytanie co do zgniatarki na złomowisku: rozwaliłem tam za kasę kilkanaście samochodów po czym zgniatarka się zamknęła i amen, więcej się nie da. Czy to ograniczenie się jakoś zdejmie samo, czy już koniec z zarabianiem tam kasy?
http://www.Counter-Strike.PL
JacKMU87 mam tu spiske wszystkich samochodów, które można sprzedać Derekowi wraz z ceną:Ascot Bailey S200: $2497.50
Berkley Kingfisher: $2500.00
ISW 508: $4500.00
Jefferson Provincial: $1600.00
Lassiter Series 69: $1750.00
Lassiter Series 75 Hollywood: $2585.00
Shubert Frigate: $1750.00
Smith Thunderbolt: $1350.00
Delizia Grandeamerica: $6250.00 (Joe's Adventures only)

KhazarOne miałem podobny problem ze zgniatarką, ale ja napchałem 3 samochody do środka poczym 2 zniknęły i dostałem za nie kase a jeden został w środku i zgniatarka nie otwierała się, a z tym ograniczeniem to wątpie bo razem z koleegą to sprawdzałem i nie ma tego mimo że przez 40 minut pakowaiśmy samochody do środka i wszystko było normalnie cały czas.
U mnie jest tak, że jak wjedziesz jednym samochodem do zgniatarki, to ona się zamyka, a chwilę potem otwiera. Nie chce mi się za bardzo wierzyć, że u was jest inaczej. Po prostu po zgnieceniu trzeba chwilę poczekać.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Smith 34 Hot Rod - 1950 $
Potomac Elysium - 9000 $
Roller GL 300 też idzie, ale nie pamiętam, za ile
A czy jeśli sprzedamy samochody z DLC to będziemy je mieć z powrotem w garażu czy nie ? :->
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Niestety samochody znikają, ale ja nie mogłem sprzedać pojazdu "Smith 34 Hot Rod". A jest to ten sam Hot Rod, którego sprzedajemy na misji.

Don Saileri jak udało ci się sprzedać samochody Smith 34 Hot Rod i Potomac Elysium. Ja wjechałem na platformę i wyskoczyło mi, że tych pojazdów nie można eksportować.
---

Nie wiem, co to się porobiło z tą grą. Kiedyś mogłem sprzedać auta wymienione przeze mnie i karola626.
Może są sezony na samochody i Derek nie przyjmuje niektórych, bo ma ich w nadmiarze. Mi udało się natomiast sprzedać Shuberta Frigate :))