Jak zostawić w aucie włączony silnik

Postanowiłem opisać sposób, w jaki wyjść z samochodu, aby nie wyłączać silnika. Gdy wejdziemy do auta, naciskamy strzałkę w przód i wtedy Tommy odpala silnik. Cały trik polega na tym, aby nacisnąć strzałkę i w momencie kiedy słyszymy odgłos odpalanego motoru, wysiąść (ppm). Zobaczymy wtedy, że silnik jest cały czas włączony, pomimo faktu, że my jesteśmy na zewnątrz :mrgreen:
Obrazek

'First you get the woman, then you get the money, then you get the power' - Tony M.
To można sie polansować z odpaloną bryką:D. Mmm te sportowe wydechy lat 30 ;).
Crunk Ain't Dead, Ho!
Heh, nie ma to jak się lansować w Fordzie T ;)
Obrazek

'First you get the woman, then you get the money, then you get the power' - Tony M.
Dzięki że napisałeś, na pewno się przyda
Dobre mnie też się to kiedyś udało lecz przez przypadek
wystraczy nacisnac strzalke do przodu (czyli odpalic go) i wysiasc zanim odpali calkiem nie trzeba czekac na sam dzwiek ;-)
kiedys sam to odkrylem i stosuje ale fajnie ze ktos to opisal :-)
Murphy był optymistą.
No tak jest lepiej bo nie trzeba wsiadać i rozgrzeważ tych gruchotów ;-) :-D
muore il bandito, la mafia vive
Chłopaki a co do gruchotów i samochodów, to czy da rade odpalić syrenę w samochodzie policyjnym ? :)
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
SharkY napisał(a):
Chłopaki a co do gruchotów i samochodów, to czy da rade odpalić syrenę w samochodzie policyjnym ? :)

tylko na mod (ale i tak nie jestem pewny :-P ), chodzi chyba o ten: http://barmafia.free.fr/dlm/download2.php?id=547 :roll:
SharkY napisał(a):

Nie, nie da się ;-) Jest tylko taka modyfikacja, która na to pozwala - Real Driver Pro.
To troche kijowo bo fajnie by było poganiać po mieście z syrenką :) A co do moda to nie chce mi się pobierać bo za dużo tego już :)
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
SPOSÓB BEZ MODÓW!!!

Żeby pośmigać z syrenką, to trzeba przechrzcić plik sirene1.wav(normalna syrena) lub sirene2.wav(Highway Patrol) na horn3.wav (w przypadku policyjnych Schubertów). I wtedy, trzeba naciskać na klakson żeby działało. :-)
Obrazek
Da się pozostawić włączony silnik tak :
Podbiegamy do jakiegokolwiek samochodu w którym siedzi obywatel (lub ktokolwiek) nie musi być żywy.
Wyciągamy za chabety Pana/nią za kierownicą i ruszamy strzałkami lub WASD wtedy nie wsiądziemy do auta a będzie silnik zapalony :D
To tak na przyszłość ;)
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
Też dobre, lubię tak tych panów/te panie z tych samochodów wywalać. Wyżywam się. :-)
Czasem zdaża mi się że przy odpalaniu nie słychać dźwięku odpalania.