Jak zmienić muzyke

Witam, mam problem bo chce nowe piosenki do mafii dac.
Tylko jak wchodze w folder SOUND to sa odglosy: pistoletu, wypadkow, ognia, mew.
I niewiem gdzie jest inny taki folder zeby dac nowe piosenki np. jak jezdze samochodem po miescie.
Z gory dzieki
W Folderze SOUNDS, masz folder Music. W nim są pliki muzyki. Zapisane są w formacie .ogg
Obrazek
nie mam w folderze tego:/
Musisz mieć. Gdy wypakowujesz MafiaDataXTractorem, tworzy Ci się folder SOUNDS, a w nim, inny Music.
Obrazek
Po pierwsze - wyjaśnię ci, na czym to polega, bo mam wrażenie, że myślisz, że możesz po prostu dodać MP3 do gry i już będzie ci grało. Nie, Mafia to nie GTA i:
  • nie ma folderu, w którym automatycznie będzie wykrywana muzyka
  • w grze nie ma radia
Po drugie - nie masz, bo nie wypakowałeś plików programem MafiaDataXTractor (program znajdziesz u nas w downloadzie). Będziesz musiał przekonwertować twoje MP3-ki na format OGG jakimś programem i zastąpić muzykę, która jest grana w mieście.
MafiaDataXTractorem
ale tego programu nie mam, a nie powinno być tego od razu bez tego programu tego folderu?
Mafioso napisał(a):
Będziesz musiał przekonwertować twoje MP3-ki na format OGG jakimś programem i zastąpić muzykę, która jest grana w mieście.

To mu mówiłem, ale właśnie szukam opisu żeby było można zmienić muzykę jak w radiu, przy czym, bez konieczności zmiany rozszerzenia plików.
Na pewno można, bo sam tak miałem.
Obrazek
Dzięki Wam, jeszcze poczekam na opis.
Szkoda myślałem że to jak w GTA :-/
http://barmafia.free.fr/dlm/download%2ephp?id=485

Tu jest Citroën XM, w nim będzie folder Real Driver Pro, w nim jest Read me po angielsku. Będziesz musiał pobrać DC||ED.

Z resztą wszystko jest tam napisane... Działa na 100 % ;-)
Obrazek
Aha dobra dzięki.
Niewiem czy zainstaluje to ale i tak dziękuję :-)