Zanim opiszę swój problem na innym forum, bardziej zbliżonym informatyce, pomyślałem że zrobię to najpierw tutaj. Ktoś może będzie wiedział, a nigdzie nie mogę się doszukać rozwiązania. Otóż mam pewien film i chciałbym wyciąć z niego fragment obrazu, usuwając przy tym zbędną część filmu. Z resztą obrazek, jaki przygotowałem poniżej myślę, że w pełni ukazuje to, o co mi konkretnie chodzi:
Film w efekcie końcowym może pozostać w nowej, niższej rozdzielczości (jakość obecnie nie ma dla mnie znaczenia), zatem jeżeli wiecie coś na ten temat, jakie programy byście mi polecili?
Przeszukałem fora internetowe i jedynie do czego ograniczały się tematy "wycięcia fragmentu filmu" to zmiana jego początku i (lub) końca, ale to chyba każdy wie o co chodzi. Chyba że źle dobieram słowa...
Film w efekcie końcowym może pozostać w nowej, niższej rozdzielczości (jakość obecnie nie ma dla mnie znaczenia), zatem jeżeli wiecie coś na ten temat, jakie programy byście mi polecili?
Przeszukałem fora internetowe i jedynie do czego ograniczały się tematy "wycięcia fragmentu filmu" to zmiana jego początku i (lub) końca, ale to chyba każdy wie o co chodzi. Chyba że źle dobieram słowa...