Jak usunąć z bramę przy barze Morello

Witam mam nietypowe pytanie czy można w jakiś sposób pozbyć się bramy w barze morelo ? Aby w swobodnej można było tak wjechać :lol: ??
Da się.Tam drzwi nie mają modeli,są tylko same tekstury,więc możesz wejść przez czerwoną bramę(przeniknąć przez nią).Jak chcesz jeszcze wejść do baru morello to zainstaluj City Bars Mod
@DOWN A czy ja mówię,że musi go mieć?
Obrazek
@UP: Po co mu City Bars? On tylko chce na podwórko wjechać.

Jeśli chodzi o furtkę od tyłu, to mamy tam płot który nie posiada kolizji
A jeśli chcesz usunąć(razem z kolizją) bramę to najlepiej Mafia World Editorem, który jest w downloadzie MT.
Dzieki za szybka odp chlopaki wiem, że mogę wjechać tylko chodzi o usunięcie bramy i co począć dalej po instalacji ? Wychodzi bląd ** ERROR **: Unable to load data dll rw_data.dll!
A wypakowałeś wcześniej foldery Maps, Models i Missions? Możliwe że wypakowanie folderów pomoże wczytać pliki przez edytora
Program DataxTractor nie wyszukuje mi maps.... teraz wypakowuję mission i models gra z jest z kolekcji klasyki

POSTY POŁĄCZONE

odpaliłem program mafiaeditor czy to jest to samo?

Edytuj posty //dosia92
Najpierw usuń stare foldery Maps, Models, Missions, dopiero potem zacznij wypakowywać za pomocą DataXtractora. Potem wklej całą zawartość tego Mafia Editora do folderu Mafii i włącz Editor.exe Co do obsługi samego programu to poczytaj ReadMe, nie jest o skomplikowane.
Odpaliłem narazie jestem więcej niż zadowolony w razie problemów odezwe się :mrgreen: :mrgreen:
W MafiaDataXtractorze jest to jako Textures
Czy jest możliwość zrobienia wejścia do budynku ? i tego aby po wyjezdzie za granicy auta nie znikały ?
Czy to już wyższa szkoła jazdy ?

Ps. po przerobieniu tego co chcę po prostu zapisuję ? :lol:
jakiego budynku ?
I nie. Nie da się zrobić żeby auta nie znikały. Gra ładuje nową misje.
Jedynie co pomoże to przeniesienie mapy ze wsi do miasta. Wyższa szkoła jazdy :D.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
jest możliwość zrobienia wejścia.. tylko nie pytaj jak bo nie liczni to wiedza to j€z zabawa z plikiem od kolizji. .z autami to nic nie zrobisz łączenie zajęłoby Ci może rok przy pomyślnych wiatrach...o ile jeszcze gra by potem uruchomiła tak duża mapę.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
np zrobienie wejscia do baru morelo

Jak usuwam daną bramę np u lucasa bertone to ona znika ale kolizja występuje jak się tego pozbyć ? :mrgreen:
tak jak mówiłem wcześniej plik od kolizji... wiesz w ogóle który to czy chcesz byśmy Ci poradnik zrobili? bo chyba się nie orientujesz za bardzo w moddingu jak tak to weź pierwsze sam działaj napewno dojdziesz co od czego jest i w tedy zadawaj pytania konkretne.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Masz racje nie interesuje się w moddingu stąd moje pytanie brzmi jak się pozbyć tej kolizji ? :-)