Imigrant
15
Kupiłem klucz na allegro i ściągnąłem grę Mafia 2. Gra ma jakieś 5.9GB. Jak sprawdzić jaką mam wersję gry ?? Gdzie to jest napisane żadnego pliku readme nie widać. W steamie też nie znalazłem żadnej wiadomości. Mam wolnego kompa jeden rdzeń 3GHz i tylko 1.5gb ramu i podczas wykonywania pościgów w misjach strasznie muli się gra a ja wpadam na inne samochody. Wtedy policja mnie dogania i albo mandat albo trup. Strasznie to wkurzające. Chcę sobie użyć trainera chociażby na pościgi choć kasa też by się przydała aby płacić mandaty.
Macie jakieś działające trainery które chodzą z najnowszą wersją gry? W necie kilka znalazłem ale nie działają ;/
Człowiek buli kasę aby coś nowego kupić a tu jak się nie muli i zacina to jeszcze głupich kodów lub trainerów nie ma. Co za badziew.
Macie jakieś działające trainery które chodzą z najnowszą wersją gry? W necie kilka znalazłem ale nie działają ;/
Człowiek buli kasę aby coś nowego kupić a tu jak się nie muli i zacina to jeszcze głupich kodów lub trainerów nie ma. Co za badziew.