Jak postąpi Henry?

Jak myslicie, czy Henry zwróci się przeciwko nam kiedy zabijemy Clemente?Na jakiejs stronce o Mafii(szkoda ze nie pamietam na której :-( ) czytalem ze Henry jednak zwroci sie przeciwko lub pozostanie przy nas i stwierdzi ze dobrze zrobilismy zabijajac Clemente. A moze zerwie z Mafią przez postrzelenie w noge?Ja na razie nie wiem ale bardzo chcialbym zeby Henry pozozstal przy nas do konca gry. :-)
Obrazek
No tak..zerwie z mafią bo dostał w nogę...śmieszny jesteś.
Przypomnij sobię tę stronkę, chętnie poczytam, wydaje mi się że taki artykuł nawet nie istnieje. Wszystko zaczęło się od mojego komentarza w jednym z newsów...nie wymyślaj.
muore il bandito, la mafia vive
w ktoryms trailerze widzlalem sytuacje jak joe daje lapowke policjantowi a henry cos tam gada i joe strzela w jego strone cos tego typu juz nie pamietma dokladnie
To równie dobrze mogłaby być zmontowana scenka.
Z tym "pseudo" policjantem jest coś na rzeczy:

Obrazek
Myślisz więc że Joe zdradzi Henry'ego?
Na filmie słyszałem coś takiego : "These guys aint cops?"
Mam nadzieje że to zmontowana scena i zdrada nie wchodzi w grę.
Ja tam nic nie myślę ;-) Ale to trochę dziwne, że ten sam koleś przewija się w towarzystwie Vito i Joe. Fabuła chyba będzie nieźle pokręcona :mrgreen:

A jak jeszcze patrzę na tą kartkę świąteczną to już nic nie kumam:

Obrazek

Tutaj jest napisane, że zabito go 13 marca 1945 roku. :-?
Może brat blizniak.
Mówie prawde nawet kiedy kłamie.

Człowiek z blizną
Hmm...Jakby glebiej pomyslec moze misja w ktorej ten czlowiek nam pomaga sie dostac gdzies w przebraniu gliniarza ale wszystko psuje to ze umarl w 1945 a mi sie zdaje ze zaczynamy rozgrywke w 1947 :shock: :idea:
Obrazek
A propo kartki. Po lewej stronie obok tego gostka o którym piszesz siedzi chyba Don Falcone.
Niektórzy uważają, że to Salieri :-> Ten zamazany napis nad nim jest dość mylący.
Dla mnie to on nie wygląda na Falcone:

Carlo Falcone
Obrazek

I ten "tajemniczy" jegomość
Obrazek

Zakola może i podobne, ale Falcone ma szersze usta no i pieprzyk ;-)
No faktycznie niezbyt podobny. Jednak jakoś od razu przyszedł mi do głowy :-)
Chyba troche zjechaliśmy z tematu.
Mnich napisał(a):
Chyba troche zjechaliśmy z tematu.

No to wracając do tematu ;-) jak już zauważyłeś Henry mówi: "These guys ain't cops" - liczba mnoga. Wydaję mi się, że Joe strzela do tego drugie policjanta a nie do Henrego.
No raczej strzela w policjanta a nie w Henrego.Chyba w Developer Diary 3 jest pokazana ta scenka jak Vito i Henry stoja razem i sobie rozmawiaja a Joe...Joe sobie tanczy :lol:

Co do kartki świątecznej to widzimy Dona Vinci a po jego lewej siedzi Fat Joe tego ktorego musimy zabic w misji Buzzsaw.Czyżby rodzina Falcone(ta dla ktorej pracujemy) miała na pieńku z rodziną Vinci?
Obrazek
CzarFace napisał(a):
Co do kartki świątecznej to widzimy Dona Vinci a po jego lewej siedzi Fat Joe tego ktorego musimy zabic w misji Buzzsaw.Czyżby rodzina Falcone(ta dla ktorej pracujemy) miała na pieńku z rodziną Vinci?

Nic podobnego. Zauważ, że Fat Joe ginie na polecenie rodziny Clemente (Don Clemente sends his regards).