Jak poprawnie zainstalowac mod?

Otóz mam problem. Chcę zainstalować ten mod http://mafiascene.com/forum/viewtopic.php?f=95&t=20310

ale:

gdy wypakowałem tak jak było tam napisane(przynajmniej mi sie wydawało że dobrze zrobiłem), to nie zadziałało. Może ktoś dokładnie podac jak to zrobic, bo sam chyba sobie nie poradzę ;-)
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
probowalem rozwiązac twoj problem ale mam to samo, a chętnie zagralbym na tym ekstremalnym poziomie trudności. Pomoze ktoś? Może trzeba przeinstalowac Mafię?
Hmm.Nie wiem w czym problem.Podmieniamy plik tables.sds z tym plikiem ze scieżki x:/Program Files/Steam/Steamapps/common/mafia ii/pc/sds/tables
Tak samo z drugim i trzecim plikiem.Plik z wypakowanego rar'a z folderu sds en trzeba prawdopodobnie :!: wgrać do sds pl.(należy zrobić kopię zapasową plików)Text_default.sds wgrywamy do x:/Program Files/Steam/Steamapps/common/mafia ii/pc/sds pl/text.(Także zrób kopię zapasową)
"Enoj de gejm" :-D
Jerseym poprostu majkool robił to dla mafia-empire.com,więc musi być po angielsku ;-)
Btw.Jak ktoś nie wiedział czemu to nie działało: Po prostu gra używa polskiego języka,więc folder "sds en"
nie jest brany pod uwagę przez grę.
Obrazek
NIby działa z tym że teraz mam grę po angielsku...wiesz jak zrobić by znowu vyło po polsku, czy się nie da?

EDIT:wszystko działa dzięki bardzo!