Jak odblokować Lassitera ?

witam mam problem chciałbym się dowiedzieć jak odblokować samochód którym wieźliśmy dona do restauracji lassiter v16 roadster przeszedłem calą grę i wszystkie misje u lucasa i nadal nie mogę go otworzyć ani wziąć w swobodnej jeździe proszę o pomoc
Ja po przejściu całej gry miałem odblokowane wszystkie Lassitery... poza tym wydaje mi się, że akurat ten model odblokowuje się właśnie w misji Bon Appetit.
BoXeR napisał(a):
Ja po przejściu całej gry miałem odblokowane wszystkie Lassitery... poza tym wydaje mi się, że akurat ten model odblokowuje się właśnie w misji Bon Appetit.

Tak to prawda to garażu masz dodany samochód Salleriego i tym samym masz go odblokowanego w Swobodnej Jeździe
Obrazek

Rat killedxD
no tak ale jak chcę np podprowadzić lasistera komuś "z podwórka" to mówi mi gadkę że nie umie otworzyć. :(
Słuchaj kiedy wiezie się Dona jego samochodem czyli tym Lassiterem do restauracji Pepe'a i się ją ukończy i wracasz do baru Saleriego(nie wiem czy dobrze napisałem) i idzie się do tych drzwi co z garażu prowadzą do środka to miałeś tam informację że Lassister został dodany ? Jak tak to po zakończeniu misji powinieneś odblokować go w Swobodnej Jeździe.Może spróbuj zrobić nowy profil i zobacz czy ci się odblokuje.A na swoim obecnym profilu spróbuj przejść misję od nowa.
Obrazek

Rat killedxD
Chodzi mu o to, że nie może otworzyć Lassitera. I tak, to prawda. Dostajemy Lassitera V16 Roadster, ale oprócz tego nigdy go nie otworzymy ani nikomu nie zwędzimy, a misja Bon Appetit to jedyna okazja na zdobycie jednego egzemplarza. Jednak innych samochodów nei da się ukraść.
A jak w innych misjach bierzesz samochód to masz go postawionego tam w rzędzie w tym hangarze,co Ralph ma tam swój jak to powiedzieć kantonik ten po schodkach.To ja już nie wiem może reinstall ?
Nie wiem ja mogę go otworzyć po przejściu całej gry w Swobodnej Jeździe.
Obrazek

Rat killedxD
jak gram w normalną grę to w garażu samochód stoi no niestety mogę nim jeździć tylko wtedy jak przechodzę grę w swobodnej jeździe niestety wziąć go nie mogę ;/
Nie wiem ja mogłem jeździć samochodem Dona do każdej misji,chyba że Ralph dawał nowy samochód.
Obrazek

Rat killedxD