Jak nie wywyołać alarmu?

Jak nie wywołać alarmu w tym budynku gdzie sie włamujemy do sejfu po kartki? Zawsze mi sie włącza
Oskryptowana sytuacja - tak ma być i nic z tym nie zrobisz ;-)

@down: O, mój błąd. Wybacz twórco tematu, że Cię zakręciłem. Wszystkim zwracam honor ;-)

...muszę to wypróbować :mrgreen:
Obrazek
Gigsav napisał(a):

Nie gadaj glupot bo da sie wylaczyc trzeba zabic wszystkich ochroniarzy przynajmniej ja tak zrobilem i zszedlem na dol do piwnicy i tam jest wylacznik alarmu w sejfie i mozesz sie wlamac po cichu i za wlamie po cichu zdobywasz achievement :-D
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Potwierdzam wypowiedź bony.

Na potwierdzenie:
http://www.youtube.com/watch?v=w0-1iH7u80c
Obrazek
bona21 napisał(a):
Gigsav napisał(a):

Nie gadaj glupot bo da sie wylaczyc trzeba zabic wszystkich ochroniarzy przynajmniej ja tak zrobilem i zszedlem na dol do piwnicy i tam jest wylacznik alarmu w sejfie i mozesz sie wlamac po cichu i za wlamie po cichu zdobywasz achievement :-D

Nie trzeba zabijać wszystkich ochroniarzy...
Live or die - make your choice...
Wiem ,ze nie trzeba ale dla swietego spokoju zabilem wszystkich :-P A wyjsc mozna jeszcze przez kotłownie wspinasz sie na wegiel i wychodzisz :mrgreen:
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Czemu wyłączać alarm ?
Ja od razu po wyjściu z pomieszczenia, kieruję się do wyjścia, czyli w tej sytuacji do okna, którędy wszedłem.
Wyskakuję i po problemie, czemu sobie utrudniać misję ?
Ponieważ jeśli nie uruchomisz alarmu to zaliczy Tobie achivment
Gecon napisał(a):
Czemu wyłączać alarm ?
Ja od razu po wyjściu z pomieszczenia, kieruję się do wyjścia, czyli w tej sytuacji do okna, którędy wszedłem.
Wyskakuję i po problemie, czemu sobie utrudniać misję ?

Jak wyłączyśż, to nie musisz się martwić glinami, więc sobie ułatwiasz misję.
Od razu po wyjściu z budynku policja mnie nie goni, nie włączając alarmu rzecz jasna.
a ja wolę z alarmem chociaż się dłużej rozdział przechodzi zanim się wszystkie gliny rozwali i ucieknie to trochę potrwa, a ułatwianie to nie dla mnie
Ludzie to co wy robicie, że jeszcze gliny rozwalacie ? :)
Otwieracie sejf po prostu i od razu uciekajcie do miejsca, którędy weszliście, szybciutko wyskakujecie na dach i schodzicie na dół. Wtedy policja was w ogóle nie gania, mimo, że są już w środku, trzeba szybko uciec.
Ja zrobiłem to tak: wszedłem przez okno, poleciałem do piwnicy, podszedłem do tej skrzynki w ścianie i wyłączyłem alarm sejfu, następnie udusiłem wszystkich ochroniarzy, ukradłem, co trzeba i wyszedłem.
Gliny się pojawią, jak zabijecie ochroniarzy, ale przy użyciu broni (wtedy włączy się inny alarm, którego już chyba nie da się wyłączyć).
Skoro temat odświeżony to też napiszę...
Nikt nie wspomniał bardzo ważnej rzeczy. Gdy zakończymy misję bez alarmu za kartki dostajemy wtedy 105$, a nie 35$, więc takie rozwiązanie się opłaca.
Uduście wszystkich ochroniarzy i weźcie kluczyki, które znajdują się w biurze dyrektora,. Następnie wejdźcie do kotłowni, aby wyłączyć alarm. Potem już tylko wchodzicie na górę do pokoju, w którym jest sejf. Przesuwacie odpowiednio zapadki w furtce, otwieracie ją i następnie podchodzicie do sejfu, a Vito sam wyjmie wam kartki na benzynę. Potem macie już tylko 4 wyjścia do wyboru. Pierwsze jest w kotłowni, musicie wyjść po węglu. Łazienką, która weszliście. Drzwiami z tyłu budynku (musicie przesunąć zapadki) znajdują się one bardzo blisko łazienki i ostatnie wyjście jest, w takim pokoju na górze przez okno. Jeśli wykonacie to bez strzałów, dostaniecie za kartki 105$ i wykonacie Achievement :o--