Ile razy przeszedłeś Mafie?

Widziałem tą wiadomość kiedyś na jednym z większych polskich portali o GTA :) Pewnie wykonywał tylko to, co trzeba. Nie było to 100% gry - chodziło tylko o dojście do momentu, aż wykonał wszystkie misje główne (praktycznie skończyła się fabuła).
Koleś musiałby robić to cały dzień.
Całej fabuły nie można przejść w czasie 2 godzin :-/
Chyba że ściągnął se plik z zapisem i wkleił do folderu z grą :-P
Tak najszybciej.
muore il bandito, la mafia vive
Kevin napisał(a):
Dlaczego niemożliwe? Fakt - pierwszy raz tak, no ale kiedy się już ją dobrze zna :) Jest koleś który przeszedł całe GTA San Andreas w czasie niższym niż dwie godziny :)

Kiedyś grałem non-stop w SA przez 48 godzin xP i doszedłem wtedy do Las Venturas... :-|

A Mafię to ja przeszedłem w 3 dni... i to nie non-stop :roll: . Myślę, że 17 razy to bym ją przeszedł, gdybym poświęcił całe wakacje...
Ja Mafie przeszedłem około 5 razy :) teraz nie przechodzę jej od nowa, tylko gram w pojedyncze misje :P
ja pewnie ze 4 przy czym kazdą misje z osobna pewnie z 15; a jeśli chodzi o gta sa to znudziło mi sie z 3 misji przy pierwszym graniu, a w mafie pograłbym jeszcze

jeżdzenie samochodami nie jest nudne, bo przed misjami mozna zdobyc jeszcze bron od policji
Polecam zainstalować mod Characters HQ Mod (w downloadzie). Dzięki niemu aż chce się przejść Mafię jeszcze raz - myślę, że ja też tak zrobię.
Ja mafię przeszedłem jakieś 4 razy. Pierwszy raz pod koniec 2003 roku, i cho nie miałem napisów PL, a angielski znałem słabo, pod koniec zrobiło mi się smutno :lol: Ta gra pozwalała zżyć się ze swoim bohaterem.
Obrazek
Hmm...

Coś koło 10 razy.
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Paziu napisał(a):
Hmm...

Coś koło 10 razy.

Jeżeli chciało Ci się jeździć między misjami to gratuluję :lol:
muore il bandito, la mafia vive
dokładnie 7 razy
Obrazek
Obrazek
Ja przeszedłem mafię 8 razy z tego 5 z misjami dodatkowymi. Save nie dam ponieważ dawno temu usunąłem mafię.
"Najlepszym wypowiedzianym słowem jest milczenie..."
Mnich napisał(a):
Paziu napisał(a):
Hmm...

Coś koło 10 razy.

Jeżeli chciało Ci się jeździć między misjami to gratuluję :lol:

Czy się chciało, czy nie to jednak trzeba było ;-)
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
W końcu zawsze można sobie na zapisach przeskakiwać :)
A ja skromnie przeszedłem mafię 2 razy, ale zawsze wracałem kilkakrotnie do różnych misji :)
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
no właśnie kończę zdaje się 4-ty raz :-) zostala mi tylko Śmierć Sztuki.
Obrazek