Ikarus Mod v2 dziwny przypadek

Witam !

Tak jak w tytule mam problem z Ikarusem v2 . Sprawa wygląda tak że gdy próbuję wjechać na plac autobusem bądź jakim kolwiek innym pojazdem Tommy wraz ze swoją maszyną zapada się pod ziemie i gra się kończy ;/ tak jak by został zabity . To co opisałem dzieje się we free ride extreme , natomiast we free ride nie ma tego problemu .

Moja Mafia pochodzi z serii kolekcja klasyki , na nią zainstalowany jest ikarus v2 i slovak patch oba mody ściągnąłem z tej stronki . ahaa i jeszcze jedno pytanie w ikarus mod można grać we free ride czy free ride extreme ??

p.s w pliku readme przeczytałem że do ikarus mod v2 jest konieczny mafia patch 1.2 który znalazłem na tej stronie lecz przy opisie download jest napisane że nie wolno instalować go na Mafie z serii kolekcja klasyki .

a jeszcze parametry sprzętu w moim lapku jak by były potrzebne :
intel core duo 2.24
ram 4 GB
Windows XP Service Pack 3
dysk 320
ATI Radeon 256 mb

z góry dziękuję :) pozdrawiam ;]
Całkiem możliwe, że twórcy Ikarus Moda zapomnieli dokończyć go we Freeride Extreme. FRE od FR niewiele się różni, więc możesz grać też w tym drugim ;-)

piq napisał(a):
p.s w pliku readme przeczytałem że do ikarus mod v2 jest konieczny mafia patch 1.2 który znalazłem na tej stronie lecz przy opisie download jest napisane że nie wolno instalować go na Mafie z serii kolekcja klasyki .

Mafia z Kolekcji Klasyki posiada już patch 1.2 :-)
Mafioso wielkie dzięki , już się bałem że mam pograne w ikarusa ;] . A teraz jeszcze jedna sprawa w którym miejscu w mieszkaniu mogę sejwować grę ?? Bo czytałem że jest taka możliwość . Jeżeli możesz podesłać screna to był bym bardzo wdzięczny :) pozdrawiam
Próbowałeś w barze Salieriego?