Ikarus Mod v.2 spalanie

Wgrałem sobie tego moda wczoraj na komputer. Od razu wpadła mi w oko Wołga. Ładny kształt, niezłe osiągi. Niestety strasznie dużo pali. Postanowiłem sprawdzić ile km przejedzie na jednym baku. Wsiadłem w autko w Little Italy. Zapisałem najpierw jaki mam przebieg i pojechałem na wieś. Po jakimś czasie autko odmówiło posłuszeństwa z powodu braku paliwa. Szybko obliczyłem ile przejechałem. Wynik zupełnie mnie oszołomił.
16,15 km!!!
Czy u was też tak jest i czy wynika to błędów w modzie?
Obrazek
u mnie również paliwo bardzo szyko się kończy... najgorzej gdy skończy się przy ucieczce przed pościgiem :-/
to raczej nie jest bug...

w dodatku, o to, co mnie spotkało: wysiadłem sobie z wozu na chwilę, a potem nie mogłem ponownie uruchomić silnika :shock:
Mam ten sam problem i chyba wszyscy go moją z tym modem jade sobie nawet jest polowa zbiornika paliwa a tu nagle gasnie chyba kazdy pojazd tyle pali bez przesady zróbcie coś z tym dajcie jakas poprawke lub doradzcie co z tym zrobic :shock: tak sie nie da grać
tak naprawde bez tego dodatku to z przestrzelonym zbiornikiem przejade dalej niż 16,5 km :-D kazdym prawie pojazdem
Jezeli przestrzelą ci zbiornik to auto wybucha ;-)
Nie zawsze. Nigdy ci paliwo nie uciekało w zadziwiająco szybkim tempie?
Obrazek
Tylko w IkarusMod ;-)
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Tylko w IkarusMod ;-)

To przejdź sobie jeszcze raz misję w porcie, tą, w której musisz zabić Sergio Morello.
Tylko że nie opuszczaj samochodu po wjechaniu do portu :-P
pawel93124 napisał(a):
zróbcie coś z tym dajcie jakas poprawke

Nie jesteśmy odpowiedzialni za tę modyfikację, żeby wydawać poprawki.

Ściągnij patcha do tego moda i sprawdź czy rozwiązuje problem. Ja nie testowałem i nie wiem.

http://www.filefront.com/ikarus+mod+v20 ... einfo.html
Jeżeli patch nie diała wchodzicie do folderu z mafią a następnie do tables. Usuwacie plik vehicles. Warto go przedtem skopiować np. na pulpit. Możliwe będą skutki uboczne lecz powinno działać.