ikarus mod metro i chata

zainstalowalen z angielskiej strony ikarus mod beta ale nie wiem gdzie jest metro i domek a na mapie jest napisane parking ale tam nic nie ma i nie mozna otwierac drzwi autobusu na stacjach ani nigdzie a w readme nie ma klawiszatury wypisanej ktorym co sie robi pomozcie pliiiiiiiiiiiiiiiiis!!!
po pierwsze, tu masz pełną wersję
http://mafiatown.gram.pl/downloads.php?cat_id=13&sort=1
oki zrobione mozesz mi dac link do mapki na ktorym jest zaznaczone gdzie jest metro i dom??? :mrgreen:
Felix Montana napisał(a):
oki zrobione mozesz mi dac link do mapki na ktorym jest zaznaczone gdzie jest metro i dom??? :mrgreen:

Dom jest za parkingiem w Little Italy, a metro jest w miejscu kolejki nadziemnej :-P
dowiedzialem sie jak wlaczylem gre :D patrze a tam metro jest nad ziemia :shock: fajnie zrobione i fajny domek ale ktorym sie otwiera drzwi dla pasazerow :)
tego nie wie nawet Mafioso :-P
to po co sa autobusy skoro nie da sie z nich korzystac??? :-P
zobacz ten temat ikarus-mod-t362.html 8-)
Mówiłem już (gdzieś), otwiera się klawiszem "shift" i trzeba chwilę przytrzymać, ale działa tylko na przystankach i tylko kiedy jedziesz autobusem.
Krystian napisał(a):
Mówiłem już (gdzieś), otwiera się klawiszem "shift" i trzeba chwilę przytrzymać, ale działa tylko na przystankach i tylko kiedy jedziesz autobusem.

czytałeś może post Skiby ?
Sk1bA_ napisał(a):
Próbowałem przy przystankach. Nie działa ani H, K, Spacja, Shift :-x
Shieet.

:roll:
@up: PRZYSIĘGAM NA BOGA, ŻE MI DZIAŁA >.>

PS chyba zapomniałem napisać, że ten autobus trzeba wziąć koniecznie z zajezdni...
a mi nie :cry: :cry: :cry:
robię wszystko jak napisałeś i nic
@up: to chyba coś z twoją Mafią nie tak...

nie mów mi, że próbujesz sam wsiąść do autobusu - tak się nie da, można tylko zabierać ludzi z przystanków, a zobacz jak to wygląda:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AkMgK2Y4iPI&feature=PlayList&p=FECB6E73BAA059B7&playnext=1&playnext_from=PL&index=42[/youtube]

PS nawet w pliku "readme" jest napisane, że drzwi otwiera się shiftem...

edit: a może to dlatego Ci nie działa, że wciskasz lewy shift... u mnie drzwi otwiera się prawym shiftem
babe wywalili :mrgreen:
A u mnie dziala tylko ze musze sie zatrzymac dokladnie kolo tego slupa i wcisnac prawy shift i nie trzeba przytrzymywac