ikarus mod 2.0 problem z językiem

wgrałem sobie ikarus moda z MAFIATOWN i włączam grę i mam język Węgierski pomóżcie
tworze moda Rammstein mod!
Usuń plik version.txt z folderu tables. Nie jesteś przypadkiem TomeA, TommyAngelo2 i Cantrell City?
nie jestem nowy szukałem modów na necie do mafii i wpadłem na wasz serwis
a poza tym nie mam takiego pliku
To nie jest czat, żeby pisać post pod postem. Musisz mieć taki plik - poszukaj tam gdzie napisałem.

nie jestem nowy

Nie jesteś nowy?
oto lista plików które mam w tables:Carcyclopedia.def, Carindex.def, Credits.def i Textdb_pl.def
To stwórz plik version.txt Notatnikiem i zapisz go do folderów Patch (utwórz go, jeśli nie ma) i tables. Plik version.txt ma mieć w sobie wpisane: PL
ja nie mam folderu patch
Jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem - nie mogę Ci pomóc.
a ja widziałem że inni mieli inną nazwe pliku Textdb_pl.def np. na Textdb_en.def
Nie obchodzi mnie to co inni mieli. Zajmij się swoim problemem, na który rozwiązanie umieściłem wyżej.
chyba kapuje mam stworzyć plik version.txt mam go nazwać i wpisać w notatniku w nim PL
mam ten sam język węgierski

// Ost. +1 - M.
Mamy nową, zaktualizowaną wersję IkarusModa. Usuń foldery diff, maps, models, sounds, tables, ściągnij od nas nową wersję (http://mafiatown.gram.pl/downloads.php? ... &sort=1#93) i zainstaluj tam, gdzie masz zainstalowaną Mafię.
Czy ktoś mógłby mi pomóc? Mam następujący problem z ikarus modem za każdym razem gdy włączam swobodną jazdę po paru minutach jazdy samochodem, samochód nagle gaśnie i nie można już go uruchomić.