Human = 100$

Siemako

Słuchajcie, grając dzisiaj w mafię i zbierając kasę pomyślałem co by pomogło ją zbierać.

I wpadłem na taki pomysł czy ktoś nie mógł by wykonać moda który spowodowałby to, że zabicie przechodnia nie kończy się utraceniem amunicji ale także zyskiem w postaci 100$ bądź 200$.

Wydaje mi się, że wykonanie takiego moda nie byłoby niczym trudnym oraz czasochłonnym, czy jest ktoś kto mógł by to zrobić i czy ktoś już może o tym myślał ?
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
Było by to trudne gdyż każdego przechodnia treba by było odpowiednio wyskrypować.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
// Usunięte - M.

Nie sądze...
Tutaj chyba wystarczy pogrzebać w skrypcie gangsterów, dodać odpowiadającą nam sumę i git.
muore il bandito, la mafia vive
W grze nie ma skryptu gangsterów. To po prostu jest już w silniku gry ;-)
Ojj dobrze wiesz o co mi chodzi ;-) Modyfikacja przez jakiś program i masz gotowe.
Reasumując jest ktoś dla kogo problemem nie byłoby stworzenie moda który pomoże nam zarabiać kasę ? Np: Gangster = 1000$ czy tam 1500$ ? :)
Obrazek
No niby można zrobić taki mod, ale przy tym utracimy przyjemność ze zdobywania pieniędzy ;-)
Powiem Ci tak.... nikt nie zostaje zmuszony do pobierania a co za tym idzie wgrywania go :) Jeżeli ktoś uzna, że fajnie byłoby mieć coś takiego to zassa to i będzie się cieszył tak jak ja :)
Obrazek