Grupa Modderska

Cześć!

Od jakiegoś czasu bawię się w skrypty Mafii, tworzyłem małe misje, ale głównie dla treningu - na poważnie potrzebuję ekipy. No właśnie, ekipa! Cóż, zamierzam otworzyć grupę Modderską Mafii, oczywiście pierwszej części. Nowa fabuła, postacie, być może lokacje! Samemu tego nie zrobię, a jak zrobię to będzie okropne. ;) Kogo szukam?

- Scenarzystów (pisanie dialogów, fabuły, postaci)
- Skrypterów (pisanie skryptów)
- Grafików (oprawa graficzna projektów)
- Beta Tester (testowanie danego modu)
- Modelerów (moja autorska nazwa - tworzenie modelów postaci)

Oczywiście, jeżeli nie uzyskam 'modelera' to na pewno sobie poradzimy, pierwszy nasz projekt będzie od razu na poważnie, więc żadne zabawy treningowe. Wiecie, każda osoba się przyda. Nawet jak masz mało wspólnego ze skryptami, mamy poradnik na forum, a jak mówiłem - każda pomoc będzie doceniona. Zgłaszać się proszę w tym temacie, oczywiście chciałbym jakieś informacje o Was dostać. Inwencja 'podania' do Waszej predyspozycji.
Powiem ci ze teraz ciężko będzie :)

Prawie wszyscy przeszli na Mafie 2
Poza tym z tego ci widziałem jest trzech Grafików 3D na tym forum. Ja, don_kuba i Zdzichu.
Z tym że ja jestem zajęty innym modem (wwiimod), Zdzichu też jest zajęty swoim (polish mod) a co z don_kubą to nie wiem.

Skrypterów też mało. Pistolecik z tego co widziałem jest najlepszy ale coś nie za bardzo odwiedza forum.
Co do innych to musisz czekać aż odpiszą :)
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Ja mogę robić 3 pierwsze rzeczy. Dialogi zmieniam, skrypty pisze, grafikę też edytuje, a i może będe modelował bo zaczynam się bawić w zmodelerze.
Obrazek
Obrazek
Ciesze się, jak zgłosi się nieco więcej osób to się skontaktuje z Tobą. Czekam na innych, bo w dwie osoby nie zaczniemy. :mrgreen:
Tak, w dwie było by trudno.
Obrazek
Obrazek
Musisz też wsiąść pod uwagę to ze często się zdarza że ktoś po jakimś czasie się nie udziela...po prostu traci zapał...Ale czekamy na pierwsze wyniki pracy:)

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Robin a może ty się zgłosisz, wykonalibyśmi pack misji.
Obrazek
Obrazek
Na chwilę obecna odpadam ponieważ układam swojego moda i nie miałbym czasu..

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Ja mogę iść na skryptera trochę pisałem tego np.postacie,animacje,dialogi,głosy wydawane przez postacie. 8-)
Sprzęt

Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6400 @ 2.00GHz
RAM: 3GB
Karta Graficzna : NVIDIA GeForce 9600M GT
System: Windows VistA HomE PremiuM