Robiłeś to w zwykłej wersji czy w Pro? O ile dobrze pamiętam, to kilka miesięcy temu nie było takich opcji jak np. chodzący ludzie czy też samochody...?
W zwykłej, a samochód to komponent który dodajesz. Reszta robiona przeze mnie. Ludki są statyczne, ale widziałem tam gdzieś opcje animacji więc kto wie.
A ja mam pytanko odnośnie tych map: a więc jak zrobić taką fotografowaną drogę? Że mamy zdjęcie a na nim strzałki i wybieramy gdzie chcemy iść. Jest na to jakiś gotowy program?
Sęk w tym, że już szukałem i nie znalazłem niczego takiego. Szczerze mówiąc to nawet nie wiem co wpisać w Google żeby jakoś wpaść na trop takiego programu.
II miejsce - Quiz 2014, I miejsce - Quiz 2013, I miejsce - Quiz 2012, Użytkownik Roku (2009, 2014)
1986
patricko napisał(a):
A ja mam pytanko odnośnie tych map: a więc jak zrobić taką fotografowaną drogę? Że mamy zdjęcie a na nim strzałki i wybieramy gdzie chcemy iść. Jest na to jakiś gotowy program?
Google maps, kiedyś było street view ale podobno już go nie ma. To jedyny program na którym są te "strzałki" i możesz przewijać obraz. Chyba sam nie zrobisz takiej drogi, ponieważ specjalni ludzie zajmują się tą robotą.