Garaż

Cześć

Mam pytanie odnośnie garażu, da się usuwać auta z garażu?
tak da się bierzesz jakikolwiek samochód i jedziesz do bruskiego(złomowisko) i wsadzasz samochód do prasy.... a jeśli masz jakiś lepszy samochód np lassiter 6? Hollywood to jedziesz do dereka na platformę i go sprzedajesz
Si vis pacem, para bellum.
Śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć miliona ludzi to statystyka. J. Stalin

Pentium Dual-Core 2.80 GHz | 2x2GB Ram|Nvidia GeForce 9800GT 1GB
Windows 7 Enterprise 32bit
Aha a czy samochodami z dodatków DLC też tak można robić? Bo zalezy mi na niektorych ubraniach tylko a niekoniecznie na samochodach:)
nie wiem czy samochody z dodatku można zezłomować ale na pewno nie da się ich sprzedać u dereka.

edit: samochodów z dlc nie można zmiażdżyć ani sprzedać
Si vis pacem, para bellum.
Śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć miliona ludzi to statystyka. J. Stalin

Pentium Dual-Core 2.80 GHz | 2x2GB Ram|Nvidia GeForce 9800GT 1GB
Windows 7 Enterprise 32bit
Z tymi z dlc nic nie zrobisz, w końcu są wyświetlane jako + to ci miejsca w garażu nie zajmują. No chyba że dałoby się to jakoś zrobić grzebiąc w plikach gry, ale to już inna bajka.
No właśnie o to mi chodzi w sumie żeby je usunąć tam gdzieś w plikach, bo niektóre auta nie przypadają mi do gustu a zależy mi jedynie na ubraniach w szafie które są w poszczególnych DLC :-)
A ja mam takie pytanko. Jesli podrasuję jakieś auto z DLC, to czy po eksplozji powróci do pierwotnego stanu (sprzed tuningu) ?
Pytanie dotyczy Mafii 2 oraz dodatku JV.
Po prostu sprawdź to 8-)
Mi się wydaję, że wróci do stanu "nowości" ale pewny nie jestem.
Sprawdziłbym, ale boję się, że auto zostanie podrasowane na zawsze. :)
Aha o to chodzi. Z tego co pamiętam to Roller był u mnie kilka razy przemalowany, ale zazwyczaj wracał do pierwotnej formy, ale jak już wcześniej mówiłem- dokładnie nie pamiętam. A jeśli się boisz o stałe przerobienie, to zrób to na freeridzie, albo na JV utwórz nowego savea.
Odpowiedź została udzielona.
Jeśli ktoś ma pytanie dotyczące czegoś innego. Zawsze może założyć nowy temat.
Przenoszę do Archiwum.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra