GangShotDead Mod

W prawdzie jeszcze nie skończyłem pracy nad pierwszym modem, ale już mam plany na następny.
Oto mały przebieg zdarzeń jaki czeka na nas w modku:

1.Będą trzy postacie, które po kliknięciu dadzą nam 7000 tys.
- W little itally, przy galerii sztuki oraz w Yellow Pete Shop'ie
2.Na parkingu w Little Itally spotkamy postać, która rozdaje darmową broń.
3.W Lost Heaven pojawią się gangi i mafie :
1. Salieri Family - przy barze Salieri. Będzie można rekrutowac naszych kumpli-Sam,Paulie,Sergio-do grupy.
2. Morello Family- przy barze Morello w New Ark.
3. Sallucci Family -przy restauracji Pepe.
4. The 1930's YacuZZas gang - na głównym placu w Chinatown.
5. The Iron gang - przy zakładzie Lucasa Bertone'a.
4. Na jednym z placów w Chinatown będzie wystawa Lassiterów, które oczywiście będzie można sobię zabrać.
5.W OakWood przy domu Tommy'ego spotkamy Sarę z bejzbollem, która chętnie pomoże nam obić twarze oprychów.
6.Za zabicie każdego członka gangu otrzymamy sporą sumkę pieniędzy.
7.Colt 1911, który na początku dostaniemy będzie miał nieskończoną amunicję.
8.Na parkingu prawdopodobnie w Little Itally będą czekać na nas BlackMetale.
muore il bandito, la mafia vive
Zapowiada się ciekawie :) Gangi - hmmm, ciekawa propozycja ;)
Mnich napisał(a):
spotkamy Sarę z bejzbolem

oj, biedny Tommy :-P

W Oakwood? Oprychów spotkamy gdzieś oprychów? Bardziej pasowało by w Little Italy. Jednak z drugiej strony w Oakwood nie było by żadnych atrakcji.

Dodaj jeszcze drogówkę wyglądającą zza krzaka na autostardzie w LT i New Ark. :-P

Powodzenia ;-)

Ciekawe czy gangi będą inteligentne, czy razej stały bez powodu. Może jakieś służbowe sprawy na boku. Pościg wrogich rodzin po mieście. hmmmmm
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Mnich napisał(a):
spotkamy Sarę z bejzbolem

oj, biedny Tommy :-P

Dlaczego biedny?

Blitzkrieg1410 napisał(a):
Ciekawe czy gangi będą inteligentne, czy razej stały bez powodu. Może jakieś służbowe sprawy na boku. Pościg wrogich rodzin po mieście. hmmmmm

Jeszcze nad tym nie myślałem, narazie mam zamiera skończyć RoSS, więc jak na chwilowe myślenie to panowie powinni palić fajki :-P
Naprawde super sie zapowiada
Bardzo, ale to bardzo podoba mi się perspektywa gry z takim modem, widzę że na forum pojawia się coraz to więcej talentów które pomagają w pieszczeniu mafii :) Drogówka za krzakami np: na obrzeżach :D Pierwsza klasa :D
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
Mnichu Yakuza nie pochodzi z Chin tylko z Japonii :)
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Cukier napisał(a):
Mnichu Yakuza nie pochodzi z Chin tylko z Japonii :)

Bardzo dobrze o tym wiem, ale zauważ czy ja podałem Yakuze?
Nie sądze aby ten mod powstał, szczególnie że zgubiłem moją płytkę do Mafii i nie mogę uruchomić gry, a nawet jeśli to zająłbym się modami Try To Survive i Return of Sergio Salieri.
co do innych modów to ja mam pomysł na resident evil moda :P misja w u bogaczy.kamera z roku ściany. Same trupy w około z animacją chodzenia postrzelonego kolesia z china town... MIODZIO !!! No i oczywista mamy na samym początku tylko nóż a gdzieś tam w jakimś pokoju będzie dajmy na to colt ze 7 nabojami ]:->
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra