Games

Siemanko, posłuchajcie, dzisiaj postanowiłem stworzyć kopię mojego oryginału od most wanteda oraz thps 4, gdy skopiowałem pliki z tych płyt na dysk i nagrałem je na płytę, to gdy klikam na daną grę pokazuje mi abym wsadził płytę. A gdy odpalam grę prosto z gry pokazuje ten sam komunikat, ktoś wie jak temu zaradzić ? :P

Z góry dzięki
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
Spróbuj zgrać płytę jako obraz ISO, następnie nagraj obraz płyty (iso) na płytkę.
Wsio zrobisz za pomocą nero lub ashampo burning studio 2009, na dobre programy dostępny za free, choć nero tez już jest za free.
Obrazek
SharkY napisał(a):
Siemanko, posłuchajcie, dzisiaj postanowiłem stworzyć kopię mojego oryginału od most wanteda oraz thps 4, gdy skopiowałem pliki z tych płyt na dysk i nagrałem je na płytę, to gdy klikam na daną grę pokazuje mi abym wsadził płytę. A gdy odpalam grę prosto z gry pokazuje ten sam komunikat, ktoś wie jak temu zaradzić ? :P

Z góry dzięki

Nie obraź się, ale tak to robią dzieci w podstawówce :-P Hehe...
Zrób jak napisał Grish'a. Ale ja bym Ci polecił CloneCD, bardzo fajny programik i prosty w obsłudze.
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Ale MW z obrazu nie odpala. Trzeba jeszcze włączyć program, który się zwie sd4hide
Obrazek
Nie no spoko, wiesz myślałem że tak to też pójdzie ale się przeliczyłem bo mi się w nero nie chciało obrazów robić, ale dobra mam tą płyte to do instalowania się przyda ;) nagram następną ;P Dzięki i pozdro :)
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †