Ja jestem i zadowolony i nie. Z jednej strony sa liscie w chodniku i chor koscielny jak sie idzie pod kosciolem, i sprzedawiec gazet sie drze. Dopatrzylem sie Forda '52 ale wszedzie wystepuje w 1 wersji nadwoziowej - czyzby się 2KCz przestalo bawic w inne wersje nadwoziowe tego samego wozu, jak to bylo w pierwszej Mafii ? W latach 50 , owszem, niektore nadwozia juz zanikly z seryjnej produkcji - taki touring czy roadster bazujacy na sedanie. Ale za to rozpowszechnily sie kombi i kazda linia prawie że miala swoj wariant kombi - a mysmy narazie widzieli 1 skrawek kombi w 1 trailerze. Fordy '52 sa wszystkie jako 2 drzwiowy sedan, a jeszcze mieli czterodrzwiowca , kabriolet, hardtopa i kombi wlasnie.
Wiem ze jak sie np weźmie Swobodna Jazde, to niektore samochody spotykamy uparcie w 1 wersji nadwozia (np Bolty Ace pickupy za miastem) ale tu mamy niby misje z gry wiec powinny byc wszystkie nadwozia wypuszczone na ulice
Zwrocilem uwagę też że graficznie jest pokazane to slynne juz regenerowanie sie zdrowia przy schowaniu sie - Vitowi sie świat rozmazuje i mu serce slychac.