Fuchy

W mafii 2 zauważyłem,żę jeśli wejde w legende mapy to jest tam napis fuchy przy żółtym znaczniku. Szukałem w misjach,ale nie mogę znaleźć nic tak oznaczonego. Wie ktoś gdzie znajde te fuchy?
pewnie zostały wyciete, jak sporo innych rzeczy
Nie będę już pisał nowego tematu, owy jest podobny do posta, który mam zamiasr napisać, a dokładnie to pytanie. W misji gdzie było trzeba uzbierać 27000, następnie 55000, pisało coś o napadaniu na sklepy. Osobiście dawałem samochody do zgniatarki. Jest możliwość rabunku sklepów w trybie Free Ride ?
tak sam próbowałem choć ten mod nie wciągną mnie ze względu na brak opcji zapisuje i punktów na mapie
Fuchy zostały zupełnie wycięte i poza śladami ich istnienia w plikach nie ma nic. Nie da się więc ich przywrócić. Mają się pojawić w Redemption Mod.
Bardziej w Jimmy Vendetta itp.
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Zwykle jak z nudów przyjeżdża się do Mike'a albo Derek'a to mówią
Sory Vito, dzisiaj nic dla ciebie nie mam.
Możliwe że ,,fuchy" są wtedy kiedy Mike albo Derek zaproponują nam jakąś robotę (w co nie do końca wierzę). Od jakiegoś czasu to sprawdzam, ale na nic nie trafiłem.
Obrazek
..I jak zawsze trzeba się pochwalić łopatą i odkopać temat.
Po prostu w grze nie ma pobocznych misji.2K chce tylko kasy,pewnie będą jakieś DLC z tymi misjami.
@Soldi Mi chodziło o takie misje poboczne np. dla Eddiego etc. ;-)
Obrazek
mosje poboczne to jest przeciesz DLC z Jimmym
Gdy w misji gdy idziemy z mieszkania matki do Joe to natrafiamy na kobiete i chłopa którzy naprawiają samochó chwile poczekamy i zaproponujemy pomoc i w tedy będzie to fucha i jeszcze gdy laska Joe przed mieszkaniem walnęła w samochód kolesia to też fuch to było w 5 pierwszych misjach
Jakby ktoś jeszcze jakieś znalazł to proszę o odpowiedź.
Obrazek
Wszem i wobec wiadomo, ze misje poboczne zostały wycięte a miało być tego o wiele więcej niż w jedynce.
Misje dla Bruskiego, Pappalardo, Eddiego i inne nie związane z tymi osobami.
Dodatków ma być jeszcze kilka jako DLC więc pewnie się doczekamy pełnej gry.
Możemy jedynie uznać to za plus iż nie musieliśmy czekać kolejnego roku na premierę gry jeżeli miałaby być dokończona z tymi rzeczami.