Freeride Expansion Mod - Napad na Bank

Podobno z Paulim w tym modzie da się napadać na bank, ale wziąłem go do banku w dzień i nie dało się wejść do banku, w nocy tak samo.. to jak to zrobić? Da się w ogóle?
Nie na bank, tylko na willę prokuratora, tą co jest w misji "Odwiedziny u bogaczy". Da się to zrobić tylko w nocy. Musisz najpierw zadzwonić z telefonu, z baru Salieri'ego po Salvatore (płacisz za to). Zabierasz go ze sobą (możesz też zabrać Pauliego) i dalej normalnie jak w misji (strażnicy są).
Obrazek
L.A. - the city of crimes
To wiem... da się też wysadzić hotel corleone :-D no ale to tyle? Co jeszcze tam jest fajnego>?
Przeczytaj plik Readme to się dowiesz.
muore il bandito, la mafia vive
Racing Circuit: (Works only in Mafia ver 1.0)

You can take part in the Racing at the Lost Heaven Racing Circuit for
money prizes. Follow the instructions within the game.

(You must go alone to start the Race (Without Paulie)

To mnie zaciekawiło... No to pojechałem na wyścig i jak... normalnie zamknięte jak beż modu
Sprawdzałem w nocy i w dzień, z paulim i bez... Więc jak się tam ścigać? :shock:

Jest też, że pauli może być kierowcą, zrozumiałem że mam wziąć do auta po stronie pasażera i jakimś klawiszem kazać pauliemu jechać we wybrane miejsce,ale wcisłem na klawie all klawisze i nic.. :-/

Tam pisze tylko to:
2. To use Paulie as your driver: Seat in the car (not drivers seat) and apply one of
the selected commands.

Hint: If you can't find some place, order Paulie to drive there.
Musisz podejść do tego szlabanu i powinny odpalić się trasy (czy coś) do wyboru. Pamiętaj że musisz mieć odpowiednią wersję Mafii, czyli 1.0.
U mnie jak podchodzę do tego szlabanu i klikam klawisz akcji, to pojawia się filmik, ten co w misji "Czysta gra", a potem mnie wywala z gry.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
A jak zrobić żeby paulie prowadził ? :?: :roll:
2. To use Paulie as your driver: Seat in the car (not drivers seat) and apply one of
the selected commands.

W tłumaczeniu na polski : aby użyć Pauliego jako twojego kierowce, wsiądź do samochodu (nie na miejscu kierowcy) i zaakceptuj jedną z wybranych komend (komend do wybierania?).
Cześć chciałbym napaść na tą willę z misji "Odwiedziny u bogaczy" ,tylko jak już skorzystam z telefonu i kase mi bierze to nie wiem gdzie znaleźć tego salvatore.
Obrazek