Imigrant
40
Witam, zna ktoś może ten mod, ja gram, jedyne co udało mi się odkryć:
- Policja w Jeździe Ekstremalnej (Jeżdżą nawet Lassiterami V16 Police)
- Gangsterzy w Jeździe Ekstremalnej
- Dodane kilka pojazdów do JE (te z Swobodnej Jazdy)
- Dwóch gangsterów przed domem których możemy zabrać (skrypt od Salvatore {Zaczekaj, chodź)
- Możliwość naprawy ZA DARMO pojazdów w garażu w domu oraz na parkingu w Małych Włoszech
- Zmieniony parking w Małych Włoszech (ogrodzenie, wjazd)
- Możliwość kupienia pojazdów w Salonie Aut Używanych (Za kasę, auta których na ulicach nie ma)
- Mała misja związana z parkingiem w Małych Włoszech
- Możliwość przebierania się (Wszystkie skiny Toma)
- Możliwość brania broni z domu (Wszystkie, prócz głowy psa), bronie mają nawet po 500 naboi w magazynkach (dla mnie minus)
- Zapis gry przez F5
- Uleczanie się (Daje 300 hp'ka, dla mnie minus)
Jeżeli ktoś grał w tego moda i ma coś jeszcze do "odkrycia" czego ja nie znalazłem, proszę o opowiedzenie niżej.
Jeżeli ktoś chce link do moda to zapraszam na moje PW, niech w temacie napisze czy chce z zimą czy bez (Są dwie wersje, jedna jest + Snow Mod)
- Policja w Jeździe Ekstremalnej (Jeżdżą nawet Lassiterami V16 Police)
- Gangsterzy w Jeździe Ekstremalnej
- Dodane kilka pojazdów do JE (te z Swobodnej Jazdy)
- Dwóch gangsterów przed domem których możemy zabrać (skrypt od Salvatore {Zaczekaj, chodź)
- Możliwość naprawy ZA DARMO pojazdów w garażu w domu oraz na parkingu w Małych Włoszech
- Zmieniony parking w Małych Włoszech (ogrodzenie, wjazd)
- Możliwość kupienia pojazdów w Salonie Aut Używanych (Za kasę, auta których na ulicach nie ma)
- Mała misja związana z parkingiem w Małych Włoszech
- Możliwość przebierania się (Wszystkie skiny Toma)
- Możliwość brania broni z domu (Wszystkie, prócz głowy psa), bronie mają nawet po 500 naboi w magazynkach (dla mnie minus)
- Zapis gry przez F5
- Uleczanie się (Daje 300 hp'ka, dla mnie minus)
Jeżeli ktoś grał w tego moda i ma coś jeszcze do "odkrycia" czego ja nie znalazłem, proszę o opowiedzenie niżej.
Jeżeli ktoś chce link do moda to zapraszam na moje PW, niech w temacie napisze czy chce z zimą czy bez (Są dwie wersje, jedna jest + Snow Mod)