Folder z mafią + music

Witam. Zauważyłem, że posiadając oryginalną grę Mafia 2 instalowaną przez steama nie mam na dysku typowego folderu z grą (Folderu Mafia 2 i folderów typu music itd.). nie przeszkadzało mi to do teraz, kedy chciałem wgrać własną muzykę do gry. Muszę znaleźć w folderze z mafią folder sds, później folder music. Wyszukiwarka windowsa folderów nie wykrywa. Jaki jest więc sposób? Dodam, że mam windowsa 7. Dzięki za odpowiedzi
Opcja szukaj anie nie gryzie, anie nie parzy ;-)
dysk:\Mafia II\SteamApps\common\mafia ii\pc\sds
Zeby wgrać własną muzykę potrzebujesz programu SDS Tool GUI
Obrazek
Po pierwsze wybacz, że pomyliłem działy, zagapiłłem się.
Po drugie używałem opcji szukaj
Po trzecie powiedziałem już, że nie mam w ogóle na komputerze folderu Mafia II, ani folderu typu SteamApps. Wyszukiwarka ich nie wyszukuje, takze po dyskach patrzac nie mam ich. Chciałem użyć programu FMOD. Mam już plik z muzyką, nie mam natomiast żadnego folderu z grą. Tak jakby nie istaniała, a przecież mam ją + wszystkei dodatki zainstalowane w steamie. Więc? ;-)
Więc może nie masz mafii II ? Każdy ma a Ty nie masz? bardzo to dziwne. Gra zajmuje 8GB wiec szukaj ręcznie.
Lub masz w folderze ustawione że jest nie widoczne. Ikony nie masz na pulpicie startowej do gry........? prawym właściwości i element docelowy jest podana ścieżka... to samo dodaj usuń programy sprawdź to.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Ikony do gry nie mam i nie miałem, zawsze odpalam grę ze steama z biblioteki. Zaznaczyłem opcję pokazywania ukrytych folderów i nadal nie mam gry. Ani folderu 2k games, ani mafia 2, ani sds itd. Jedynie w dodaj lub usuń programy mam ikonkę mafii, jednak nie mogę znaleźć źródła pliku. W folderze steam również nie mam folderu z grą.
:arrow: Włącz grę
:arrow: Zminimalizują ją
:arrow: Wciśnij ctr+alt+del
:arrow: Menadżer zadań windows
:arrow: Procesy
:arrow: Wyszukaj mafia II czy jakoś podobnie
:arrow: Kliknij prawym klawiszem myszy i...
:arrow: :arrow: OTWÓRZ LOKALIZACJĘ PLIKU.

Myślę że tym sposobem znajdziesz to czego szukasz.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Dzięki serdeczne :) Udało się