Filmik po "Śmierć sztuki"

Jeśli to nie jest miejsce na taki temat to przepraszam , ale lepszego miejsca nie mogłem znaleźć.

Do rzeczy. Wiadomo , że jak np. w misji Bon appetit jest filmik gdzie Morello rozmawia ze swoim siostrzeńcem w hangarze to ten hangar w czasie misji wisi w powietrzu. Mam pytanie czy w misji Śmierć sztuki jest gdzieś ten domek gdzie Tommy podlewa trawnik? Chciałbym się tam dostać . Tylko pytanie czy on jest gdzieś tam za galerią.
Salieri Cię dorwie
Nie, jest na drugim końcy Stanów ;-)
Obrazek
Z tego co mi wiadomo to możesz go zobaczyć tylko poprzez zewnętrzne programy.

Pytaj Cukra, on nawet screen dawał na forum.
to jest FMV KONEC. dostać to możesz tylko w MWE. po misji śmierć sztuki wgrywane jest intermezzo i to właśnie to co podałem.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Sprawdzałem więzienie przed strzelaniną w galerii i jedną ulicę w Oakwood , myślałem , że tam może są te obiekty ukryte. Bo więzienie na filmie ma takie same okno jak w misji Kampania wyborcza, a ulica gdzie zastrzelili Tommiego jest bardzo podobna do tej ulicy w Oakwood obok tej gdzie zaczynamy ekstremalną jazdę. Jednak czegoś takiego nie było , a szkoda.
Salieri Cię dorwie
Przez Capone editor, chyba można tam się dostać.

BTW.
Carl5Z napisał(a):
... w misji Bon appetit jest filmik gdzie Morello rozmawia ze swoim siostrzeńcem w hangarze to ten hangar w czasie misji wisi w powietrzu.

Jakim kur** siostrzeńcem? To jest jego brat !
muore il bandito, la mafia vive
Carl5Z napisał(a):
Sprawdzałem więzienie przed strzelaniną w galerii i jedną ulicę w Oakwood , myślałem , że tam może są te obiekty ukryte. Bo więzienie na filmie ma takie same okno jak w misji Kampania wyborcza, a ulica gdzie zastrzelili Tommiego jest bardzo podobna do tej ulicy w Oakwood obok tej gdzie zaczynamy ekstremalną jazdę. Jednak czegoś takiego nie było , a szkoda.

przeczytałeś mojego posta zanim to zrobiłeś? jak tak to straciłeś tylko czas bo napisałem Ci gdzie to jest... a potrzebne Ci coś z tego jest? jest dostępny model tej drogi i trawy. domek też jest w modelach.cela z więzienia to tylko w scene.4ds jest jako model. 4 ściany nic więcej.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I