Dziwny problem z radarem i nie tylko

Siema , mam taki problem który mnie dręczy , mianowicie jak gram i musze zabić jakiś wrogów wrogów oni powinni być na radarze zaznaczeni takimi czerwonymi trójkącikami a ja tego nie mam :/ tylko policja na niebiesko mi się pokazuje a wrogowie nie , kolejny problem że jak wchodze w test wydajności na końcu po zakończonym teście powinna być pokazana maksymalna , minimalna i średnia ilość fps a mi pokazuje tylko średnią ilość :/ wie ktoś w czym może leżeć problem ? reinstal odpada bo robiłem format obydwu partycji i postawiłem świeży system jak miałby ktoś jakiś pomysł to niech napisze. Z góry dzięki i pozdro
Oryginal czy pirat?
Jestem Vito. Vito Scaletta.
Oryginał kupiony tydzień temu na allegro
Jaki posiadasz sprzet?

Jaki masz kolor skarpetek ? To nie moj tekst.

Bardzo smieszne pozwole sobie to skasowac ok?
Jestem Vito. Vito Scaletta.
MajkeL napisał(a):
Siema , mam taki problem który mnie dręczy , mianowicie jak gram i musze zabić jakiś wrogów wrogów oni powinni być na radarze zaznaczeni takimi czerwonymi trójkącikami a ja tego nie mam :/

Na najwyższym poziomie trudności wrogowie nie są zaznaczeni na radarze, na niższych są.

kolejny problem że jak wchodze w test wydajności na końcu po zakończonym teście powinna być pokazana maksymalna , minimalna i średnia ilość fps a mi pokazuje tylko średnią ilość :/

U mnie też jest pokazana średnia ilość, pierwsze słyszę by była też maksymalna i minimalna. Może po prostu tak jest i już.
paladyn300 napisał(a):
Jaki posiadasz sprzet?

o sprzęt tutaj raczej nie chodzi bo bardzo dobrze sobie radzi z tą grą i wszystko chodzi na maks detalach prawie ale napisze

System operacyjny Windows XP SP3
procek intel celeron 2x 2.4 ghz
Radeon HD 4800 series 512 MB 256 bit DDR5
2,5 GB ram DDR2
Dysk 250 GB
Zasilacz 400W

Jimmen17 dzięki za odpowiedz ,to jak przejdę do 15 rozdziału to później odpalę niski poziom trudności i sprawdzę , a co do tej ilości fps maksymalnej i minimalnej to nie wiem właśnie bo jak oglądałem filmiki na youtube jak ludzie robili ten test wydajności to na końcu to mieli